SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Renovace, opravy, výroba a opracování součástí pro hutnictví a strojírenství. Soustružení - kovy, plasty, nerez. Frézování, broušení.

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - ocelové trubky-bezešvé - odlitky - výkovky. Služby: - soustružnické práce - frézařské práce.

Kovářská a zámečnická výroba, kovovýroba: - kovaný nábytek (postele, stoly, židle) - vrata, brány, mříže, ploty, zábradlí, panty, branky. Zámečnictví, kovářství.

Pobočka. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní - užitkové - osobní automobily. Strojní obrábění: - frézařské, soustružnické práce - frézování, kovoobrážení. Kovovýroba. Renovace nákladních veteránů (veteráni).

Kovářství. Výroba: - mříže - brány - zábradlí.

Pobočka. Výstavba, stavební práce: - chladící věže - sanace železobetonových konstrukcí. Výroba, dodávka, montáž: - mikrochladiče - chladící okruhy. Svařování a montáž ocelových, hliníkových a nerezových materiálů.

Systémy pro značení hutního materiálu laserem. Konstrukce, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení pro hutní průmysl. Dodávka: - hutní materiál.

Výroba, kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Vývoj, návrh, výroba, prodej: - trezory - sejfy - archivační skříně - trezorové dveře - trezory (skříně) na zbraně - poštovní schránky - sestavy schránek - jednoúčelové stroje - lisovací, střižné nástroje, ohýbací, svařovací, montážní přípravky. Zpracování plechů CNC: - ohýbání a ohraňování - CNC děrování, vysekávání, ...

Broušení: - nástroje na dřevo i kov. Kovovýroba: - obráběčské práce - soustružení, frézování, vrtání - repase strojů a nástrojů.

Broušení: - nože - nůžky - pily. Oprava: - oděvy - kožené zboží.

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - mříže, ploty, zábradlí - vrata a krbové doplňky - kliky, klepadla, otevírací koule - kované dveřní štítky, štítky.

Výroba: - zámky - kování. Obrábění kovů. Soustružnické práce.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Práce: - soustružnické - kovoobrábění - frézování - vrtání.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické práce.

Zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - vrtání - obrážení. Zámečnictví. Svářečské práce. Nákladní doprava s jeřábovým ramenem - tuzemská.