SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Činnost - elektroinstalace a montáže, revize - montáže hromosvodů - svařování CO2.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nadměrné náklady Demolice i výškových staveb Výkopové práce stroji JCB Výroba, montáž - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce

Práce: - sádrokartonářské - zámečnické - svářečské

Činnost, práce: - výstavba horkovodů a parovodů - předávací stanice - vodoinstalatérské - topenářské - zemní práce, demolice - zámečnictví - inženýrské sítě - MaR

Oblast povrchová ochrana kovů. Prodej nátěrové hmoty Rembrandtin pro ČR a SR, průmyslová antikorozní ochrana s důrazem na ochranu ocelových konstrukcí a zařízení v hutním, chemickém, papírenském a energetickém průmyslu.

Výroba, zpracování: - plastů, plasty - výlisky z plastických hmot.

Výroba a montáž lehkých ocelových konstrukcí. Svářečské práce elektrickým obloukem i v ochranné atmosféře CO2: - samonosné posuvné brány - brány - zábradlí - mříže - schodiště - přístřešky - konzole - zateplené ocelové dveře - žebříky - závory.

Prodej, výroba: - skládací schody do podkroví. - zámečnictví.

Práce: - svářečské - zámečnické - výroba, montáž ploty, brány

Výroba: - přesné strojní díly. Kalibrace, oprava: - měřidla. Práce: - soustružení CNC - frézování - broušení - navařování - tepelné zpracování - zakázková kalírna, kalení.

Výroba ocelové konstrukce. Montáž strojního zařízení. Svařování. Dopravníky.

Klempířské a pokrývačské práce: - oprava plochých a šikmých střech - výměna žlabů, okapů - oplechování komínů - zabudování střešních oken. Drobné zámečnické práce.

Výroba, dodávka, montáž: - brány, ploty, vjezdová vrata - branky - okenní mříže, kování, zábradlí, schodiště - hotové výrobky z kovu (schránky na poštu) - kované polotovary, špice, profily, tyče - kovářské části a díly. Umělecké kovářství.

Montáž: - sádrokartonové konstrukce, sádrokarton značky Knauf, Rigips - stropy ze sádrokartonu - minerální podhledy - bezpečnostní příčky ze sádrokartonu - SDK příčky (zvuková izolace) - SDK podlahy (sádrokartonové plovoucí podlahy). Práce: - sádrokartonářské - zednické, omítkářské - sádrové omítky - podlahářské.

Výstavba: - inženýrské sítě - plynovody - vodovody - horkovody - parovody - kanalizace. Montáže: - plynoinstalace - vodoinstalace - instalace horkovodních potrubí. Zemní, výkopové práce. Zámečnické výrobky a tvarovky pro vodovody. Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - zámečnické.

Výroba - ocelové konstrukce Zámečnické práce

Dodávka kovových konstrukcí. Obrábění kovů. Odlitky.

Řemeslo: -zámečník. Zámečnictví.

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba, montáž: - zařízení pro velké pivovary - chemické zařízení - potravinářské zařízení - aparáty bez omezení tlaku. Kovy - dělení: - řezání vodním paprskem - pálení, pálením - plazma, plazmou. Práce s nerezovými materály a speciály.

Hodinový manžel Ostrava. Služby: - instalatérské, elektrikářské, zámečnické, svářečské a malířské práce - ladění TV - pokládání podlahových krytin - řezání, štípání dřeva - odklízení sněhu - sekání trávy a další

Výroba: - ocelové konstrukce - svářence - potrubí - nádrže. Povrchové úpravy, lakování.

Zámečnické práce: - ploty - brány. Rekonstrukce domů, bytů.