SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Služby: - laserové navařování - navařování laserem

Svářečské práce. Jsem svářeč EN-111, HL-045, plechy, potrubí *, nerez, čtení výkresové dokumentace.Jsem samostatný, flexibilní, abstinent.Pokud máte zájem o mé práce, tak se prosím ozvěte.

Kovářské práce, kovářství, zámečnictví: - kované brány, ploty - kované svícny, věšáky.

Kovářství, zámečnictví: - kované ploty - umělecké kovářství.

Lisovna: - vstrřikování technických plastových dílů - ultrazvukové svařování.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Opravy silničních vozidel Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Opravy ...

Výroba dle dodané výkresové dokumentace, montáže, povrchové úpravy: -ocelové konstrukce -obráběné celky, komplety -mechanické díly -svařování -montáže dílů a celků.

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Servis zdravotnické techniky, dentálního nářadí: -prodej a montáže zdravotnické techniky - zubní soupravy - kompresory - dentální nářadí - mikroskopy a zdravotnická optika - elektrorevize zdravotnické techniky -sterilizace parní a horkovzdušná Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení kovů - výroba ozubení.

Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 10m x 1, 4m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu, norma DIN 267/10 - jediné v republice. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.

- Interim management/krizová řízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Provádíme protipožární ochranu stavebních konstrukcí, protipožární těsnění prostupů, komplexní protikorozní ochranu stavebních konstrukcí, antikorozní úpravu ocelových konstrukcí, včetně tryskání a metalizace.

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Výroba: - generátory, alternátory, elektromotory, obrábění kovů, lisování, žíhání, zakružování, výroba zařízení na výrobu energie ze slunečního záření.

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnické - kovoobrábění - soustružnické a frézařské