SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Kovoobrábění. Provádíme soustružnické práce a vyrábíme veškeré druhy ozubení.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov

Specialisté na přesné stavební práce pro stanice technické kontroly (STK). Strojní obrábění. Soustružení, frézování. Válcování závitů zapichovacím způsobem UPW 12, 5 x70. Broušení na kulato, délka 1000 průměr 300 mm Zámečnictví. Kovovýroba.

Výroba forem a dílů pro výrobu PET předlisků - trny, pouzdra, závitové části, kavity, chladící trubky.

Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.

Lisování technické pryže zejména pro automobilový průmysl Výroba: - silentbloky pro automobily AVIA, LIAZ - ostatní pryžové výrobky. Obrábění - CNC dlouhotočné automaty. Držitelé certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001

Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

APráce: - kovovýroba - kovoobrábění, vodorovné vyvrtávání na W9A Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.