SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Strojírenská společnost STT SERVIS, s.r.o. se zabývá zakázkovou strojírenskou výrobou se zaměřením na přesné CNC obrábění na moderních obráběcích stojích značky DOOSAN, FERMAT, UNISIGN. Provádí komplexní služby od přípravy výkresové dokumentace, výroby CNC programů, sváření, obrábění až po případnou povrchovou úpravu. Mezi aktivity patří také ...

Společnost Pavel Svoboda se zabývá montáží a opravou hromosvodů. Nabízíme dodávku, montáž i rekonstrukce hromosvodů pro pro všechny typy objektů, od rodinných domů, až po rozsáhlé prodejní a výrobní haly. Věnujeme se také zámečnickým pracím, vyrábíme světlíky, zábradlí mříže atd. Činnost: - dodávka, montáž a rekonstrukce hromosvodů - ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Firma se zabývá kovoobráběním. V rámci strojního obrábění provádíme elektroerozivní řezání, vrtání a hloubení, CNC obrábění, broušení, soustružení, pískování, svařování, měření, povrchovou úpravu kovů.

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Služby: - obrábění na CNC strojích - zámečnická výroba dílů, sestav - výhradní dovozce objektovacích systémů firmy MFK pro ČŘ a SR.

SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z České republiky. Je tradičním výrobcem odlitků ze šedé litiny. Slévárna disponuje vlastní modelárnou a zaměřuje se na povrchové úpravy a výrobu odlitků například pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl. Působí nejen v Prostějově, ale také v celé České republice a v zahraničí.

Pálení laserem. CNC vysekávání. Ohraňování. Montáž a kompletace. Svařování. Obrábění. Závitování kovů. Povrchové úpravy.

Společnost REGENA, spol. s r.o. se specializuje na odtavovací stykové svařování kolejnic všech běžných tvarů, regeneraci kolejnic a výrobou přechodových kolejnic pro přechod z jednoho tvaru kolejnice na druhý. Dále mezi naše služby patří manipulace s kolejnicemi soupravou SDK II, opravy drobné traťové mechanizace, zámečnické a kovářské práce. ...

Společnost Vrtaspol s.r.o. se sídlem v Partutovicích v okrese Přerov se již téměř 20 let zabývá jádrovým vrtáním a řezáním betonu. Na základě dlouhodobých zkušeností vám vždy navrhneme optimální řešení vašeho problém a vybereme tu nejefektivnější technologii tak, aby byl vámi zadaný projekt dokončen včas a za předem dohodnutých cenových podmínek. ...

Práce: - lakýrnické a natěračské práce: - práškové lakování - obrábění - kovoobrábění - zámečnické práce, kovovýroba - tryskání.