SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zámečnictví Blacksmith Zámečnická kovovýroba: -mříže, brány, oplocení, držáky a stojany, schodiště, kotce -postele, židle, stoly -krbové nářadí, udírny, dvířka kamen -pro šerm, myslivost: -nože, sekery, damaškové -historické zbraně - repliky -drátěné košile - volební palcáty

Strojírenská výroba: - svařování - nerez - hliník, měď, bronz - barevné kovy - výroba jednoúčelových strojů - montáže sestav. - výroba hliníkových pramic - výroba hliníkových lodí - hliníkové lodě na zakázku

Strojírny Loštice s.r.o. se zaměřují na CNC obrábění a zámečnické práce. Provádíme obrábění rozměrných svařovaných konstrukcí, těžkých odlitků i základových desek. Mezi naše činnosti patří také řezání plasmou, stříhání plechů či svařování. Najdete nás v Lošticích, nedaleko Mohelnice. Strojírenská výroba, práce: - CNC obrábění - obrábění ...

Odborníkem na galvanické zinkování a práškové lakování na zakázku je firma FESTA SERVIS spol. s r. o. v Olomouci, která také mimo jiné zajišťuje i prodej práškových barev. Firma FESTA SERVIS spol. s r.o. zavedla jedny z nejmodernějších technologií galvanického zinkování a práškového lakování s plně automatizovaným provozem, které jsou v souladu ...

Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

- úprava povrchu kovů před práškovým lakováním - práškové lakování ocelových, hliníkových a pozinkovaných prvků - technologie komaxit - práškové lakování plechů, kovových konstrukcí, disků aut, trubek, rámů a profilů, drátěného systému, svařovaných dílů a odlitků.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Nástrojárna Výroba: -zápustky -přípravky -střižné nástroje.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Výroba, maloobchod, prodej: - galanterní, kufrové kování - lisování kovových dílů - ražení, sekání, lisování - autodíly (dveřní výplně, zadní plata) - výrobky z plastů - vstřikování, lisování plastů. Vývoj, konstrukce, výroba, poradenství: - střižné nástroje - lisovací formy - formy (na plasty, na tváření kovů za ...

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.

Společnost Steelmont - konstrukce s.r.o. poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti kovovýroby. Hlavním výrobním programem je dodávka ocelových součástí technologických celků pro hutní, chemický, metalurgický a zpracovatelský průmysl a dále pak výroba ocelových konstrukcí, halových objektů či netlakových nádob a nádrží. Sídlíme ve ...

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.

Společnost WEBA Olomouc, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu náročných lisovacích a tvářecích nástrojů. Díky bohatým zkušenostem a činnostem, kterými se zabýváme ve vývoji a výzkumu jsou naše nástroje na vysoké úrovni. Specializujeme se na horké tváření, tato metoda horkého tváření splňuje veškeré požadavky tak, aby byla dosažena největší pevnost ...