SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - dopravníky - regulační elementy - zařízení čistíren, úpravy vod - obrábění, soustružení, frézování - tváření, svařování.

Společnost STROJÍRNY A OPRAVNY MILENOV spol. s r.o. se zabývá zakázkovou strojírenskou výrobou technologického vybavení čistíren odpadních vod, úpraven vod a čerpacích stanic, technologických částí pro cementárny, vápenky, štěrkovny a elektrárny, ocelových konstrukcí a trubních dílců. Pro zajištění vysokého výrobního standardu máme specializovaná ...

Zakázková výroba - kovové plotové dílce - systémové oplocení TISOL® Smart Modules - gabiony - opěrné gabionové zdi - kovové stavebnicové květináče. Kovovýroba: - ocelové trubky pro strojírenství a stavebnictví - strojírenské cívky a kroužky v různých rozměrech a délkách.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál (šrouby, matky, matice, vruty, hřebíky) - výroba spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace - ložiska, gufera tuzemská i dovozová - příslušenství ložisek. - zámečnictví, kovovýroba. Maloobchod, prodej: - Přerov, Smetanova 10 - tel.: 581220377.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Výroba, maloobchod, prodej: - galanterní, kufrové kování - lisování kovových dílů - ražení, sekání, lisování - autodíly (dveřní výplně, zadní plata) - výrobky z plastů - vstřikování, lisování plastů. Vývoj, konstrukce, výroba, poradenství: - střižné nástroje - lisovací formy - formy (na plasty, na tváření kovů za ...

Společnost Steelmont - konstrukce s.r.o. poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti kovovýroby. Hlavním výrobním programem je dodávka ocelových součástí technologických celků pro hutní, chemický, metalurgický a zpracovatelský průmysl a dále pak výroba ocelových konstrukcí, halových objektů či netlakových nádob a nádrží. Sídlíme ve ...

Práškové lakování. Zámečnická zakázková výroba. Truhlářská výroba.

Práce: - obrábění, obráběčské - soustružení - frézování - broušení - vrtání, závitování - povrchové úpravy (pouze u svých výrobků)

Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Těžká strojírenská výroba. Svařovaní Obrábění Ohýbání a zakružování Žíhaní Řezání plamenem Strojní vybavení Jeřábová údržba

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Servis zdravotnické techniky, dentálního nářadí: -prodej a montáže zdravotnické techniky - zubní soupravy - kompresory - dentální nářadí - mikroskopy a zdravotnická optika - elektrorevize zdravotnické techniky -sterilizace parní a horkovzdušná Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení kovů - výroba ozubení.

Povrchová úprava výrobků: - nátěr základovou, vrchní barvou - nástčik základovou, vrchní barvou - komaxit (práškové lakování) - žárové zinkování - galvanické zinkování.

Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Hodinový manžel: - elektrikářské, instalatérské, svářečské, tesařské, montérské či zahradnické práce.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Dělení materiálu automatem. Jednotlivé řezy poloautomatem. Příčné dělení svitků. Prostřihy tabulovými nůžkami. Broušení tabulí plechů. Kartáčování povrchu plechů. Foliování povrchu plechů. Plazmatické výpalky.

Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov