SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

AGES Kovovýroba. Chromování.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Firma se zabývá strojním obráběním kovů a litiny. Obrábění zajišťujeme na konvenčních strojích, CNC* řízeném soustruhu MAZAK SQT 250 a frézovacím centru MAZAK N 510 C (4 osy). Dále také provádíme dělení materiálů pásovou pilou na kov* CNC MOD 46.32.

Výroba - atypické kontejnery Výroba - ocelové konstrukce Kovovýroba - zámečnické práce

Plynoinstalační práce Montáž a servis - solární kolektory Topenářské práce Pokládka - podlahové topení Kovovýrobazámečnické práce Vodoinstalační práce

Prášková lakovna - do délky 6m, předúprava TITAN

Výroba - anténní systémy Výroba a montáž - ocelové konstrukce hal Tváření materiálu - lisování - děrování Zámečnické práce - kovovýroba

Zakázková výroba nerez - mříže do oken zámečnické práce Zakázková výroba nerez - automatické vjezdkové systémy - vrata - brány zámečnické práce Zakázková výroba (nerez) - schodiště (zámečnické práce) Zámečnické práce (nerez) - automatické vjezdové systémy - vrata - brány - mříže do oken - schodiště ...

Výroba - plastové urny Výroba - urny z plastu a mědi - svítilny - křížky - vázy - uzávěry Kovovýroba - urny - svítilny - křížky - vázy - uzávěry - umělecké zámečnictví