SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Provádíme především mobilní tryskání a antikorozní povrchové úpravy kovů.

Zámečnictví Blacksmith Zámečnická kovovýroba: -mříže, brány, oplocení, držáky a stojany, schodiště, kotce -postele, židle, stoly -krbové nářadí, udírny, dvířka kamen -pro šerm, myslivost: -nože, sekery, damaškové -historické zbraně - repliky -drátěné košile - volební palcáty

Strojírenská výroba: - svařování - nerez - hliník, měď, bronz - barevné kovy - výroba jednoúčelových strojů - montáže sestav. - výroba hliníkových pramic - výroba hliníkových lodí - hliníkové lodě na zakázku

Strojírny Loštice s.r.o. se zaměřují na CNC obrábění a zámečnické práce. Provádíme obrábění rozměrných svařovaných konstrukcí, těžkých odlitků i základových desek. Mezi naše činnosti patří také řezání plasmou, stříhání plechů či svařování. Najdete nás v Lošticích, nedaleko Mohelnice. Strojírenská výroba, práce: - CNC obrábění - obrábění ...

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Nástrojárna Výroba: -zápustky -přípravky -střižné nástroje.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Konstrukce a výroba nástrojů a forem, konstrukční práce v nástrojařině. Kovoobrábění.

Práce: - obráběčské - třískové obrábění a broušení.

Zámečnictví, svařování TIG, MAG a Elektroda, Montáže konstrukcí a potrubářské práce

obrábění kovů, svařování, frézování, kompletování jednoúčelových strojů

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.