SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
- Interim management/krizová řízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Provádíme protipožární ochranu stavebních konstrukcí, protipožární těsnění prostupů, komplexní protikorozní ochranu stavebních konstrukcí, antikorozní úpravu ocelových konstrukcí, včetně tryskání a metalizace.

Výroba: - generátory, alternátory, elektromotory, obrábění kovů, lisování, žíhání, zakružování, výroba zařízení na výrobu energie ze slunečního záření.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Obrábění kovů a plastů. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení na kulato, cnc obrábění. Obrábění polotovarů například soustružení a frézování odlitků, výkovků a výpalků.

Společnost KTP je zaběhlou firmu s 10letou tradicí na trhu se zařízeními pro indukční ohřev. Vývoj, konstrukce a montáž zařízení pro indukční ohřev a jednoúčelové elektroniky. Obrábění mechanických dílů Konstrukce a výroba: - vrtací a závitovací hlavy - upínače - rozpínací přípravky - nožové držáky - speciální držáky na sk ...

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - svařování hliníku, nerezu.

Obrábění kovů: - soustužení - frézování - broušení - vrtání, dělení materiálu - tepelné zpracování - povrchová úprava.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Kovovýroba i na zakázku: - CNC obrábění. - nástrojárna - výroba lisovacích nástrojů - konstrukce a výroba.

Činnost: - zámečnické práce - otvírání dveří Prodej, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.