SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Čechlovský Jaromír - KLEMPOS Práce: -klempířské -zámečnické. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Kovovýroba. Provádění kovoobráběčských prací včetně úpravy povrchů.

Výroba a dodávky: - sklolaminátové ohradníky - vstřikovací formy na plasty - výrobky dle požadavků zákazníka

Výroba: - frézováním, soustružením, řezáním a broušením na CNC a konvenčních strojích v kusové a malosériové výrobě.

Montáže a rekonstrukce technologických zařízení v potravinářském průmyslu: - montáže a demontáže technologických zařízení a celků - montáže nerez, Fe, Cu a plastového potrubí včetně svařování - kompletace zařízení a uvedení do provozu - technická pomoc při zkušebním provozu - práce potrubářské, zámečnické, kotlářské - zajištění ...

Kovoobrábění. Výroba: - strojní díly pro jednoúčelové stroje a výrobní linky - montáže výrobků do sestav a strojních celků - přesné díly, náhradní díly do strojů - mechanické celky dle dodané dokumentace včetně zajištění kalení a povrchové úpravy. Práce: - CNC frézování na vertikálním frézovacím centru - maximální velikost ...

Kovoobrábění a soustružení, frézování a broušení na kulato.

Zedník - zednické práce. Zámečník - zámečnické práce.

Práce: -obrábění kovů, -soustružení, -frézování, -drobné zámečnické práce.

Broušení: -nože -nůžky -nástroje a nářadí.

Zabýváme se kovovýrobou, provádíme povrchové úpravy kovů.

Zámečnictví: -kovoobrábění, frézování, vyvrtávání, soustružení, svařování -výroba schodů, zábradlí apod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Galvanická povrchová úprava kovů: - závěsové hromadné zinkování bílý nebo žlutý chromát - závěsové hromadné niklování - galvanizace.

Provádíme rekonstrukce domů a bytů, půdní přestavby, zateplovací systémy, vodoinstalace, ocelové konstrukce, montáže i zámečnické a svářecké práce, topenářství, rekreační objekty.

- Sklenářství - sklenářské práce - sklenářské výrobky - zpracování skla - povrchová úprava kovů - povrchová úprava kovů práškováním - Vulkanizace pogumovaných předmětů

Výroba, prodej, servis: - brousící stroje - broušení vodících ploch - zaškrabávání ploch - svářečské práce - obrábění kovů

Broušení, renovace: - nástroje, nástrojů

Výroba, prodej: - zámky - kování - zámečnictví

HAZMETAL s.r.o. AUTOSERVIS - ZÁMEČNICTVÍ

KOVOOBRÁBĚNÍ - kovoobrábění - kovovýroba - Soustružení - Frézování - Vrtání - Řezání a válcování závitů - Dělení materiálu D Á L E Z A J I S T Í M E : - zámečnické práce : sváření, stříhání a ohýbání plechu atd. - povrchová úorava kovu : lakování, brynýrování, galvanické pokovování - zkompletování ...

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.