SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Činnost: - zámečnictví, nástrojářství - obráběčství - konstruktérské práce ve strojírenství

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Výroba,půjčovna,prodej,renovace,oprava, revize,údržba: -systémové bednění a formy -příslušenství -bednění kruhové,stěnové,stropní... Zámečnictví. Obchodní oddělení: -Pardubice, Bulharská 960 e-mail: systbed@vol.cz www.s-bedneni.cz Půjčovna: -Pardubice, Semtín www.s-bedneni.cz

Řemeslo: -zámečník -topenářské práce - opravy -vodoinstalatér - opravy -rozvody teplé, studené vody z PVC*. Výroba: -vrata, ploty, brány, regály, zábradlí, schody.

Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

Výroba: -ocelových konstrukcí -zařízení technologické dopravy -pásových dopravníků a elevátorů -výroba válečkových tratí -svařenců.

Oprava: - zemědělská technika Strojní výroba Provádí: - příprava vozidel na STK - seřizování světlometů - geometrie - GO motoru - seřizování náprav - soustružnické a frézařské práce - zámečnická výroba - mříže, vrata, ploty - ohýbání armatur - stříhání plechů do síly 8mm a ohýbání plechů do síly 2mm - ...

Kovoobrábění. Nabízíme: - obrábění materiálu na soustružnických automatech do průměru 40 mm. - CNC soustružení - Broušení bruslí, nožů a nůžek Výroba: řemenice, hřídele, čepy, pouzdra, z oceli, silonu, z nerezu i ze dřeva

Povrchová úprava kovů - žárovým zinkováním. Vývoj, výroba a prodej: - motorových dopravních prostředků. Výroba plastů .

Práce zámečnické, kovovýroba: - stáčení profilového materiálu - zakázková výroba - svářečské práce - pálení plazmou.

Strojní zámečnictví, výroba: -zámky -kování.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.

Plnění a prodej: - nádob LPG - zámečnické práce

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Práce: -kovoobrábění. Výroba, prodej: -hutní materiál

Výroba: -elektrické kotle -lisování -nerezové vozíky pro masokombináty -regály -kotle na tuhá paliva, elektrokotle -svařování v ochrané atmosféře, /elktrickým obloukem/-nerez, černý. Kovovýroba. Práce: -klempířské -lisařské práce /hliníkový lis 250t, 100t, 25t, 15t/. -svářečské. Prodej: -stroje a zařízení pro masný ...

Práce: - truhlářské - zámečnické. Vybavení pro: - kosmetické salóny - nehtový modelig - masérské salóny - pedikůry - kadeřnictví - prodejny - recepce - mateřské školy. Nabízí: - návrhy a výrobu celé řady doplňků do interiérů - návrhy a výrobu recepčních pultů, atypických kadeřnických obsluh, rozebiratelných příček z ...

Kované ploty - vrata - mříže - zábradlí - pohony

Výroba architektonických modelů. CNC frézování a gravírování neželezných kovů, plastů a dřeva. Rytí diamantovou jehlou všech materiálů. 2, 5D CNC obrábění neželezných kovů, plastů a dřeva průměrem frézy od 0, 3mm do maximální tloušťky materiálu 20 mm s maximálním rozměrem 848 x 1190 mm. Přesnost frézování v setinách milimetru.

Výroba: -menší průmyslové armatury -ventily: -pojistné, redukční, uzavírací -zpětné klapky. Kovoobrábění: -díly pro automobilový, chemický průmysl, strojírenství. Pobočka: -Moravská Třebová, nám. T.G.Masaryka 6 tel.: 461318095, fax: 461318096.