SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
KOVOvýroba Holice - svařování - obrábění - práce s plechy - zámečnické práce

Zhotovení, výroba: - překážky pro extremní sporty - skatepraky - překážky pro sportoviště. Zámečnické práce: - svařování konstrukcí - výroba plotů, bran, mříží, schodů. Výškové práce za použití horolezecké techniky.

Zpracování kovů. Obrábění. Truhlářské práce na zakázku.

Zámečnictví, nástrojářství. - zámečnické práce - zámečnický servis - nouzové otevírání bytů - výrobu klíčů - montážní práce.

Prodej, dělení, pálení, poradenství, maloobchod, velkoobchod : - hutní materiál - plechy válcované za studena t=0, 5-2, 99mm - plechy válcované za tepla teplá páska t=3-10mm standardní a nestandardní formáty kvarto t=5-180mm standardní (včetně 2, 5x12) i nestandardní formáty - plechy válcované za studena povrchově ...

Činnost: - svářecí práce - povrchové ůpravy kovů - nátěry kovového materiálu - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Klimatizační servis - kompletní služby v oblasti klimatizačních systémů - chladící zařízení - tepelná čerpadla - svařování kovů - povrchové úpravy - montáže a realizace po celé ČR

Truhlářství. - firma zabývající se dřevovýrobou a zámečnickou výrobou

Kovovýroba. Provádění kovoobráběčských prací včetně úpravy povrchů.

Práce: -obrábění kovů, -soustružení, -frézování, -drobné zámečnické práce.

Broušení: -nože -nůžky -nástroje a nářadí.

Zámečnictví: -kovoobrábění, frézování, vyvrtávání, soustružení, svařování -výroba schodů, zábradlí apod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Galvanická povrchová úprava kovů: - závěsové hromadné zinkování bílý nebo žlutý chromát - závěsové hromadné niklování - galvanizace.

Provádíme rekonstrukce domů a bytů, půdní přestavby, zateplovací systémy, vodoinstalace, ocelové konstrukce, montáže i zámečnické a svářecké práce, topenářství, rekreační objekty.

Výroba, prodej, servis: - brousící stroje - broušení vodících ploch - zaškrabávání ploch - svářečské práce - obrábění kovů

Broušení, renovace: - nástroje, nástrojů

Výroba, prodej: - zámky - kování - zámečnictví

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.

Provádíme kompletní instalatérské, topenářské a svářecké práce. Popis činnosti: - montáž ÚT - rodinné domy - průmyslové stavby - rozvody vody, plynu a kanalizace - kotelny - vytápění podlahové - kompletace koupelen - zkoušky, revize - ohřívače vody Výrobky a služby: - voda - plyn - kotelny - vytápění podlahové - ...

Požární ochrana a bezpečnost práce. Revize, opravy, servis, prodej: - hasici pristroje - hasicí přístroje - hasící přístroje a hydranty, výrobky řady Bioversal - automobilová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní - plnění CO2. Tryskání a povrchová úprava práškovými barvami. Úklidová služba (kompletní úklid).

Padastmo Výroba kovový nábytek: -vnitřní i venkovní kombinovaný(dřevo, kov, sklo) -klasický černý, komaxit, různobarevný -atypický židle i barové, stolky, skříňky, police, interiérové regály vše i dle návrhu na zakázku. Práce: -svářečské včetně nerezu, hliníku, kovy -letování mosaz, měď* -zámečnická výroba ...

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...