SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Zakázkové pracoviště pro tvarové řezání vodním paprskem. Libovolný tvar z jakéhokoliv materiálů. Ocel, nerez, mosaz, hliník, sklo, keramika, kámen, mramor, plasty, guma, papír, dřevo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...

Orientujeme se převážně na hospodárnou kooperační výrobu součástí, a to především technologií třískového obrábění s možností sestavení jednoduchých montážních podskupin vč. řídícího systému či hydrauliky. Nabízíme: - komplexní dodávky hotových dílů včetně materiálu, zhotovení dílů z Vašeho materiálu nebo provedení pouze jednotlivých operací. ...

Servisní činnost v oblasti tepelného zpracování kovů: -externí tepelné zpracování přímo ve výrobních prostorech zákazníka mobilními zařízeními výrobní řady HM 403-HM 406 -externí tepelné zpracování na základě mobilních pecí -tepelné zpracování v provozovně v Plzni, Domažlická 168.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Přesná strojírenská výroba. Speciální stroje a zařízení. Lisovací a tvářecí nástroje. Konstrukce, výroba a montáž: -strojů (dle přání zákazníka) -zařízení (dle přání zákazníka). Technická příprava výroby: -konstrukční podklady a programy pro CNC* stroje. Obrábění: -opracování prostorových tvarů -frézování -vrtání ...

Služby: -povrchové předpřípravy kovů otryskáváním ve vlastním tryskacím boxu -zajištění provedení základního nátěru. Provozovna: -Břasy č.123 tel.371789981, fax 371789982 arcblast@arcblast.cz

Povrchová úprava materiálů.

Výroba vstřikovacích forem a nástrojů.

Ocelové konstrukce Úpravy povrchů ocelových konstrukcí

Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Izolační práce Sádrokartonářské práce Výstavba - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - bytové domy Rekonstrukce - bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce