SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Činnost: - svářečské práce - broušení, leštění, kartáčování - pálení laserem - povrchová úprava kovů.

Umělecké kovářství, zámečnictví: - brány - ploty - zábradlí - krbové nářadí - svícny - oplocení.

Stavební, zednické a zemní práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a chalup - zateplování fasád - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kamenické práce - bourací práce - tesařské a pokrývačské práce - úklidové práce - zámečnické práce - terénní úpravy - přípojky vody, elektřiny a odpadů - jímky, ...

Speciální brusírna dřevoobráběcích nástrojů. Firma Brunax spol. s r. o., nabízí: - opravy a broušení vidiových a trapézových pil na dřevo i kov - broušení pil na kov - broušení fréz a vrtáků na dřevo i kov - broušení hoblovacích nožů - svařování a broušení pásových pil - broušení řeznických strojků, řetízků do motorových pil a ...

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Činnost: - projekční práce ve strojírenství: - konstrukce lisovacích nástrojů.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Zámečnictví, nástrojářství.

Vibrační technika: -sériová i zakázková výroba -bezplatné konstrukční poradenství -prodej, servis, opravy -návrhy konstrukcí vibrační technika, příložné vibrátory elektrické pneumatické vibrátory pístové, kuličkové, turbínové -vysokofrekvenční vibrátory ponorné vibrátory hydraulické -speciální stroje pro ...

Lakovna a galvanovna. Provádíme NC obrábění, svařování hliníku a kovové polotovary.

Výroba: -strojírenské součástky -sedadla pro dopravní prostředky, kolejová vozidla, metro, tramvaje -elektromagnetické vzduchové ventily -speciální nástroje -formy na odlévání hliníku a plastu.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výuka, školení: -svářeči.

Kovovýroba: -práce zámečnické -obrábění kovů -lisování.

Výroba - mříže klasické a ozdobné - vrata - vstupní branky - samonosné brány - zábradlí (interiérové a venkovní) - ploty Zámečnické práce

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Úprava - požární stříkačkypřestavby obsah motoru 1900 - 2000Kcm Dovolená na moři s potápěním + instruktor Ubytování v soukromí - kapacita 12 lůžek - apartmány, 2x bytová jednotka - pračka Česká potápěčská škola - šnorchlování ponor na zkoušku - volné potápění I, II, III - potápění ...