SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Broušení Obrábění na CNC strojích - frézování - soustružení - vrtání Povrchová úprava kovů Výroba - měřící technika

Ozvučování kulturních a sportovních akcí Obrábění kovů Opravy - stroje Výroba - stroje Zámečnické práce Prodej - ARMY SHOP COMMANDO

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb

Třískové obrábění kovů. Kovovýroba, výroba, opravy: - vadných dílců do velikosti přibližně jednoho metru a váhy jedné tuny, vadné dílce.

Výroba - mříže Výroba - vrata Výroba - zábradlí Zámečnické práce

Strojírenská výroba: - obrábění na klasických i CNC strojích - soustružení - frézování - broušení.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Výroba: -střižné a chirurgické nástroje, implantáty a letecké díly

Zámečnictví. Nástrojářství. Kovoobrábění.

Provádíme: - konvenční a CNC třískové obrábění kovů - zámečnická výroba.

Konstrukce, výroba: -nástroje. Zakázková výroba.

Návrh, výroba a montáž: -nerezové zábradlí -schodiště -obklady nerezovým plechem -konstrukce -dělicí příčky včetně výplní -kovový nábytek -vybavení interiérů bank, obchodů, kanceláří -reklamní tabule -světelné reklamy -motorové hvězdicové turnikety...

Služby: - kurzy a zkoušky svářečů a páječů kovů a svářečů plastů - stavební výroba (zejména svařované konstrukce a potrubí z oceli, nerezi a plastů - školení plynařů.

Dodáváme: - podávací technika - jednoúčelové stroje - nástroje a strojní díly.

Výroba: - formy pro potravinářský a ostatní průmysl - vstřikovací formy - jednoúčelové stroje pro potravinářský a strojní průmysl. Nástrojařské práce.

Speciální stavební práce ve stavebnictví: - řezání diamantovým lanem - řezání betonu - vrtání betonu - sanace vlhkého zdiva.

Zámečnická výroba. Strojírenská výroba. Výrobní a montážní společnost. Výroba, montáže, opravy: - pásové dopravníky - nádrže a zásobníky na různé materiály - hnací a hnané válce všech průměrů. Montáže, opravy: - potrubní systémy - potrubí a armatury pro dopravu a přenos různých médií - ocelové konstrukce. Oprava, údržba: - ...

Obráběčství -výroba kovových součástek

Naše služby: - protikorozní ochrana kovu - stavební práce.

Stavební firma: - údržba bytového fondu - přestavby bytových jader - GO plochých a šikmých střech - opravy panelových spár - horolezecká technika.

Výroba a montáž: - hliníkových oken a dveří - venkovních hliníkových fasád - zimních zahrad - pojezdových bran - práškové lakování

Provádíme: - opravy osobních a užitkových automobilů - kovoobráběcí práce - broušení motorových hlav - pneuservis.