SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Soustružnické a frézařské práce Zámečnické práce

Výroba - rozvaděče Zámečnické práce - práce s plechem

Výroba - mříže Výroba - brány - pojezdové brány Výroba - schodiště - ploty Drobné zednické práce Zámečnické práce - kovovýroba

Prodej - osobní vozy Servis - osobní vozy Zámečnické práce

Kovovýroba - mříže Kovovýroba - pojízdné brány Výroba - kovové ploty Výroba - krbové nářadí Umělecké kovářství - zámečnictvíkovovýroba - mříže - pojízdné brány - kovové ploty - krbové nářadí - mřížky na komín

Hutní zpracování - neželezné kovy a jejich slitiny Výroba - neželezné kovy a jejich slitiny

Lakování užitkových strojů a vozidel Reklamní služby Stavební práce Povrchová úprava kovů

Zámečnictví,kovovýroba,obrábění: -schody,anticoro -nerezové zábradlí.

Demoliční práce Zemní práce Stavební práce Zámečnictví

Opravy - motorová vozidla Zámečnictví

Plynařské práce Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Projektování komunikací. Autorizovaný technik v oboru - pozemní stavby, - dopravní stavby-nekolejová doprava. Stavební dodavatelská činnost - zateplovací systémy fasád, - sanace betonu a zdiva, - pozemní stavby na klíč, - výstavba komunikací, - přestavby bytových jader, - vestavby podkroví, - topenářské a instalatérské ...

Topenářské práce Zámečnické práce

Práce související s hornickou činností v rozsahu prací spojených s odvodňováním: - opravy čerpadel od výkonu 3 kW výše - rekonstrukce odvodňovacích systémů. Zámečnictví.

Autodoprava - vnitrostátní - do 24t - stavební materiály Zámečnické práce

Zámečnictví: - komponenty na kancelářské židle, sedáky.