SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Umělecké i užitkové kovářství: - brány - ploty - postele - vývěsní štíty - svícny

Služby: - konstrukční činnost v oboru strojírenství - tvorba 3D modelů - výkresová dokumentace - výroba dřevěných a plastových dílů na laseru - výroba skrýší pro geocaching

Činnost: - laserové řezání Výroba: - plastové skruže, šachty -plastové nádrže Oprava, servis: - průmyslová síta

Opravy, modernizace a rekonstrukce: - technologická zařízení v energetice.

Činnost, služby, výroba: - zámečnictví - ocelové konstrukce - hliníkové konstrukce - technologické konstrukce - povrchové úpravy

Činnost, práce: - zámečník, zámečnické - demontáž, montáž horizontálnich obráběcích strojů - oprava, servis horizontálnich obráběcích strojů

Práce, výroba: - zámečnické - kovářské - ploty, brány, mříže

Služby: - stavební činnost - zámečnické práce

Naše služby: - lakovna, metalizace - tryskání - antikorozní ochrana - výškové práce.

Povrchové úpravy kovů: - profesionální protikorozní ochrana.

Soustružení, frézování, dynamické vyvažování, broušení, svařování.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

CNC technologie, laserové řezání materiálu, svařování Zpracování a ohýbání plechů

Činnost: - zámečnictví - výroba bran a plotů - obrábění - sváření

Výroba - mříže, ploty, zábradlí - kovová vrata. Zámečnické práce. Kovovýroba.

Konstrukce, výroba: - upínací přípravky - měřící, kontrolní přípravky - obráběcí nástroje - nástrojové držáky - měřící doteky

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -zámečnická výroba

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Výroba strojů a forem - obrábění - dělení vodním paprskem a laserem - soustružení - broušení - povrchové úpravy.