SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba, kalkulace (cenová nabídka), konstrukce, dodávky na klíč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, svařence -výroba z oceli a nerezových materiálů pro vaši stavbu i rodinný dům -pasířské práce. Výroba: -zábradlí venkovní i interiérová (možnost dřevěná madla) -schodiště požární, točitá, jedno a víceramenná, atypická -brány a ...

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

-Velkoobchod Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Činnost - obrábění kovů a plastů.

Stavební zámečnictví Bezpečnostní dveře - montáž, prodej -havarijní otvírání dveří -kování, kliky

Povrchové úpravy kovů, zámečnickou výrobu a také stabilní hasicí zařízení má ve svém repertoáru firma LAKIT s.r.o. Jsme dynamická firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovů. Mezi naše služby patří práškové lakování a také tryskání. Disponujeme plně vybavenou práškovou lakovnou s pecí o rozměrech 1200 x 1700 x 6000mm ...

Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, e-shop: -upínací zařízení, truhlářské svěrky -přídavné zařízení k TS -odlitkové svěrky -zemnící svěrky -stahovák s excentrem -stahovák s čepem -otvírače beden -vozíky -šrouby a matice trapéz -nerez program - průmyslové čistírny odpadních vod -zakázková výroba. -CNC soustružení Fakturační ...

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

Společnost Jamotech s.r.o. se zaměřuje na konstrukci 3D modelů, výrobu zařízení pro slévárny, forem pro vakuové tváření plastů a laminátových forem.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Výroba: -ocelová konstrukce -zámečnická výroba -zakázková práce -montáže.

Ubytování -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s individuálním sociálním zařízením -kapacita 41 lůžek -ubytovna. Práce, stavební, montážní a dodavatelská společnost: -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky -světlíky.

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...

Kovo FK, s.r.o.poskytuje výrobu cykloidních převodovek, frézování, soustružení a kovoobrábění

Společnost E - Normalie servis, s.r.o. vyrábí a dodává: - normalizované díly pro lisovací nástroje a vstřikovací formy - výroba dílů dle dokumentace zákazníka ve 2D a 3D Provádí práce: - elektroerozivní obrábění - CNC frézování - bodové a tvarové broušení Oprava, servis: - nástroje - formy

Umělecký kovář. Kovovýroba, umělecké kovářství, sériová výroba: - užitné umění, mobiliář - drobná sériová kovářská výroba(stavební, mobiliář) - odpadkové koše, zahradní lavice, lavičky, krbové nářadí aj.(pouze kovářsky zpracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mříže - ploty - brány, branky - kování na dveře - bytové doplňky - ...

-Kovoobrábění -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA - tlakové lití hliníku a zinku - Al, Zn - lisování plechu - nástroje pro tlakové lití Al a Zn a tváření plechu - lakování - galvanické pokovení - montáže ZÁMKY A KOVÁNÍ - visací zámky, heslové visací zámky - speciální přídavné zabezpečovací mechanismy - kolové zámky, lanka na uzamykání - uzamykatelné ...

Firma se zabývá CNC obráběním železných i neželezných kovů a plastů.

Firma zabývající se výrobou ocelových konstrukcí, zámečnickými a svářečskými pracemi, průmyslovou údržbou, jeřábnickými pracemi.