SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Výroba, lisovna, lisování: - plastové díly pro automobilový, potravinářský, elektrotechnický a stavební průmysl Nástrojárna: - výroba forem

Kovoobrábění na CNC strojích... Frézování a soustružení na CNC strojích, 4-osé obrábění, 5-osé obrábění, programování CNC strojů, příprava technologie...

Práce svářečské v oblasti hliníku a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlí - bytové doplňky.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: - vstřikovacích forem, boční díly chladičů automobilů - nástroje pro prostorově komplikované díly - díly chladičů - rozvody chladící kapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba forem.

-Velkoobchod Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.

Frézování a soustružení na klasických i CNC soustruzích A 26 a A 42 z tyčového materiálu.

Zámečnické práce. Svářečské práce. Zakázková výroba: - plastové septiky, jímky.

Práce: - obráběčství, zámečnictví, slévárenství, kovářství. Výroba - odlitky z železných materiálů - svařence z uhlíkových a nerezových ocelí, dále pak z hliníkových a titanových slitin - výkovky z ocelí nízko, středně i vysokolegovaných včetně nerezu, i hliníkových slitin - obrobky - třískové obrábění, frézování, soustružení pomocí ...

Servis – Transport – Technik a.s. v Napajedlích se zabývá výrobou přípravků a nástrojů a profesionální renovací historických vozidel. Sortiment výroby – nástrojárna: -kusová a malosériová výroba soustruhů, frézek, brusek a souřadnicových vyvrtávaček -vrtací, frézovací, soustružnické, kontrolní, montážní, sestavovací a svářecí přípravky.

Výroba: -klíče -atypické klíče -autoklíče a jejich programování. Systémy generálního a hlavního klíče. Komplexní služby v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Prodej: - bezpečnostní, protipožární dveře - kování, trezory - interiérové, bezpečnostní kování - systémy zabezpečení majetku Služby: -nouzové otvírání ...

Kovoobrábění na CNC strojích: - výkovky - odlitky - obrábění malosériové a kusové výrobky.

Nabízíme CNC OBRÁBĚNÍ - KOVOOBRÁBĚNÍ - SOUSTRUŽENÍ - FRÉZOVÁNÍ - KOVOVÝROBU.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ, ŽELEZÁŘSTVÍ. Kovovýroba: -kovové, železné, ocelové výrobky: -výkladní skříně -vrata -brány -dveře -mříže. Výroba, montáže, servis: -automatické otevírací dveře -posuvné dveře.

Práce: -zámečnictví Výroba: -destilační kotel -rektifikační kotel -destilační a rektifikační chladiče -spojovací potrubí

Výstavba a realizace: - výstavba a rekonstrukce sportovních areálů a hřišť pro atletiku, fotbal, tenis, víceúčelová a dětská hřiště (vnitřní i venkovní umělé a přírodní venkovní povrchy) - odborná projekční a konzultační činnost - dodávky sportovního vybavení a oplocení - čištění a regenerace sportovních povrchů Zámečnictví, kovovýroba - ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -lisování na výstředníkových lisech -broušení, leštění. Výroba na zakázku: -mosazného kování -rekonstrukce, repliky kování (starožitné-hrady, zámky) -ocelová vrata, brány, dveře, zábradlí, ploty.

Zámečnické práce a kovovýroba. Montujeme a vyrábíme kvalitní vrata a brány.

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Strojírenská firma. Kovovýroba: -výrobky pro automobilový, stavební, zbrojírenský průmysl. Práce: -rotační obrábění kovů -soustružení, frézování, broušení -ohýbání trubek -svařování -strojní zámečnictví -řezání plechů.

Práce: - strojní navařování legovaných materiálů tvrdokovů, manganových ocelí, speciálních ocelí - navařování pancéřových plechů - opravy rotorů. Prodej: -navařovací a svařovací trubičkové dráty.

Práce: -zámečnické, zámky -stříhání plechů do tloušťky 12mm -řezání kyslíkem -lisování -řezání závitů -svařování CO2. Výroba: -ocelové výrobky pro topenáře a potrubáře.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -stavby bytové a průmyslové na klíč. Stavební projekce. Práce: -sanace, zateplování fasády -zednické, zedník -obkladačské, obklady, dlažba -tesařské, tesařství -stolařské, stolařství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -elektroinstalační, elektroinstalace -malířské, natěračské, ...