SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Obráběčské práce. Zámečnictví. Opravy automobilů.

Výroba: - lamely do forem pro výrobu pneumatik - kolíky soustružené kovové železné Kovovýroba: - laserová řezání plechů - řezání dílů na rámových řezačkách - kalení, popouštění - soustružení malých dílů.

Zámečnictví. Kovovýroba: - zámečnická sériová výroba.

Elektroerozivní obrábění (hloubení) kovů.

Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Návrhy, dodávka, montáže: -pracoviště povrchových úprav: -tryskárny, lakovny, metalizace, mycí boxy. Provádění: -povrchová úprava materiálů, balotina, povrchové úpravy kovů: -lakování a metalizace -tryskání, otryskávání. Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství na tryskací stroje - abraziva pro tryskání.

Zvonařský ateliér. Zvonařská dílna. Zvonařství. Umělecký řemeslník - zvonař. Výroba, projekce, posudky: - zvony - zvonové stolice - technické příslušenství ke zvonům.

Kovovýroba, montáž, servis, oprava: - nerezové zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - kovové dveře, vrata, brány, madla, sklopná madla - prosklené a polykarbonátové přístřešky. Výroba, prodej, servis, montáž: - hydraulické, pneumatické prvky - hydraulické válce, hadice, hydraulické rozvodové bloky - pneumatické (tlakové) ...

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karoserií - výměna a opravy pneumatik - karosářské práce Zámečnictví - výroba malých a středních konstrukcí - brány, přístřešky a další Kovovýroba

Firma PILANA MARKET, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1992 specializuje na maloobchod, velkoobchod, servis dřevoobráběcích nástrojů, prodej nářadí a servis nástrojů na obrábění dřeva a plastů. Pro firmy v oboru dřevařské prvovýroby, stolařství a dřevozpracujícího průmyslu nabízíme na území Moravy rozvoz zboží a zajištění servisu nástrojů našimi ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - otevřené ocelové profily z plechu do 2, 0 mm, ocelových kovových profilů pro sádrokartonové konstrukce: - sádrokarton NORGIPS, KNAUF, LAFARGE

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Práce, řemeslo: -zámečnictví, stavební zámečnické, zámečník.

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Tesařské práce Elektrikářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce