SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Obráběčství. Provádění mechanických úprav, obrábění kovů: - nástrojové oceli, Al + Cu - slitiny - slitiny mědi - nástrojové oceli - ocel rychlořezná, žáruvzdorná, zušlechťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové svařování. Tlakové vstřikování lehkých kovů. Odporové svařování elektrod.

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Zámečnictví, nástrojářství - výroba nerezových šroubovacích spon.

Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

Nabídka zámečnických, topenářských a vodoinstalatérských prací.

Zakázková strojní výroba. Práce: -zakázkové CNC frézování.

Zámečnické práce, zakázkové zámečnictví: -veškeré stavebně zámečnické: -vrata, brány, atd. -kovovýroba.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Výroba, prodej: - součástky na freerideová kola. . Kovoobrábění.

Výroba: - lamely do forem pro výrobu pneumatik - kolíky soustružené kovové železné Kovovýroba: - laserová řezání plechů - řezání dílů na rámových řezačkách - kalení, popouštění - soustružení malých dílů.

Firma PILANA MARKET, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1992 specializuje na maloobchod, velkoobchod, servis dřevoobráběcích nástrojů, prodej nářadí a servis nástrojů na obrábění dřeva a plastů. Pro firmy v oboru dřevařské prvovýroby, stolařství a dřevozpracujícího průmyslu nabízíme na území Moravy rozvoz zboží a zajištění servisu nástrojů našimi ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Podkovářství, kovářství: -strouhání, kutí -korektura kopyt.

Práce: - kovovýroba - montážní zámečnické a svařovací práce - ocelové střešní rámy - zvedák kabelových bubnů - ocelové interiérové schodiště - ocelové konstrukce

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Prodej: -skladovací technika -manipulační technika, manipulace.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba -zámečnická.

Služby: -kovovýroba, zámečnictví - vrata, brány, zábradlí -práškové lakování -lisování, ohraňování -svařování TIG, CO2 .

Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Zámečnická výroba, kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -soustružnické, soustružník, soustružení -frézařské, frézování -svářečské, svařování -stříhání plechů do 16mm -skružování profilů a trubek -stáčení plechů do tloušťky 4mm. Výroba, montáž: -schránky do vchodových dveří panelových domů, včetně výroby vchodových ...

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.