SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Nerez - výroba. Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví: -antikorozní -dřezy, stoly, police, regály -výrobky z nerezu -svářečské, svářeč, svařování: -hliníku, mědi -v ochranné atmosféře -svařování bloků -klempířské

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - okrasné mříže, ploty - vstupní branky - vjezdové a pojezdové brány. Výroba a montáž: - zámečnické výrobky na zakázku: - zábradlí, vrata, nosníky, konstrukce, oplocení

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovářství: -kované ploty, brány, mříže, zábradlí.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Soustružení rotačních součástí na 6-ti vřetenových soustružnických automatech. Výroba: - hydraulické hadice - šroubení - rotačních součástí pro automobilový průmysl.

Zakázkové zámečnické práce: -ohýbání trubek do průměru 32mm a jeklů maximálního rozměru 30x30mm.

Práce: -konstrukční ve strojírenství -technologické -vytvoření strojírenské výkresové dokumentace ve 3D programu.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Montáž: - nosné konstrukce - kabelové nosiče pro rozvod - uchycení osvětlení - zámečnické a dokončovací práce

Práce: - zámečnické.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Práce zámečnické: - výroba zámků, kování.

Umělecký kovář. Kovářství. Práce: - kovářské - kování na zakázku.

VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.