SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Velkoobchod, maloobchod s hutním materiálem. Prodej hutního materiálu převážně v jakosti S235 a S355: - tyče čtvercové, kruhové, ploché, profily průřezu HEA, HEB, I, IPE, U, UPE, úhelníky rovnoramenné i nerovnoramenné, trubky, T profily, jekly čtvercové, obdélníkové i speciální, betonářská ocel, plechy ocelové, nerezové, ...

KOMOS Kroměříž spol. s r.o. v likvidaci. Stavba montovaných hal a ocelových konstrukcí a také zastřešení a opláštění hal. Návrhy, výroba, montáž: - ocelové konstrukce střech - navrhujeme lehké, svařované, šroubované - příhradové vazníky - sedlové, pultové i obloukové - ocelové konstrukce rámové sestavené z válcovaných, lisovaných, nebo ...

Výroba - mříže Zámečnictví - brány Zámečnictví - věšáky Zámečnictví - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví - ploty - brány - mříže - zábradlí - schodiště - krbové příslušenství - svícny - věšáky - kliky - kování - doplňky pro ...

Montáž: - sádrokartonové příčky, - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce - stropní podhledy (sádrokarton, palubky) včetně termo a hydroizolace - speciální dveřní a přídavné zámky Výroba a montáž: - mříže a ploty.

Konstrukce a výroba: - speciální nástroje na kov a plasty - extruzních nástrojů na plasty. Extruze plastů. Výroba: - konstrukce a výroba vstřikovacích forem. Práce: -soustružení, frézování a broušení kovů.

CNC obránění: -obrábění železných i neželezných materiálů, plastů... -výroba a vývoj prototypových sérií -výroba dílců dle zadání v CAD modelech nebo dle výkresů -formáty pro import dat jsou DXF, DWG, IGS, STP.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Zakázková výroba: -posilovací stroje.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Obráběčství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...