SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Práce, řemeslo: -strojní zámečnictví -kovoobrábění -výroba na zakázku.

Stavebně zámečnické práce.

Kovoobrábění: -elektroerozivní obrábění

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.

Práce: -povrchová úprava kovů. -galvanická úprava kovů.

Kovoobraběčství, kovobroušení Broušením na zakázku Maloseriová výroba broušených dílů Broušení na plocho a nakulato Lisováním.

Výroba: -na zakázku: -dřevěné obložení -drobné dřevěné výrobky. Práce: -stolař -truhlář. Kovovýroba: -zakázka: -kovové výrobky.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Služby: -vložkování komínů -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -kovovýroba.

Umělecké kovářství a zámečnictví, umělecká tvorba, kovářské práce. Kovovýroba, výroba, montáže, prodej: -kované, nekované, nerezové kovové výrobky: -zábradlí, brány, mříže, štíty, držáky, vrata, dveře, panty, kliky, závory, reklamy, ... -bytové doplňky-stoly, židle, lavičky, postele, lustry, lampy, konzoly, věšáky, ...

Služby: -uměleckého kovářství a zámečnictví -zábradlí, panty, kliky, branky, rošty, koše, mříže, lustry, garnýže, stolky, svícny, křesla, žedle, krbové nářadí...

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce, řemeslo: - zámečník (zámečnické) - svářeč.

Kovovýroba: - kovoobrábění - svařování

Zámečnictví. Výroba zámečnická: -dveře, vrata.