SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště - hlavní činností je laserové čištění a řezání vodním paprskem, dále kovoobráběcí služby, CNC ohraňování - ohýbání plechů a svařování metodou MIG, TIG. V oblasti kovovýroby se zaměřujeme hlavně na nerezové konstrukce a drobné zámečnické výrobky. Výrobky jsme schopni ...

Jádrové vrtání. Bezprašné řezání, vrtání a broušení pomocí diamantové techniky. Řezání stenovou pilou Sídlo firmy: - Ovčí hájek 2163/24, Stodůlky, 158 00 Praha 5.

Technické leštění náročných povrchů - u ocelových, hliníkových a litinových forem, tak i u měděných a nerezových součástí. Leštíme rovné plochy i různé složité prostorové tvary. Leštění forem. Upravujeme díly do vysokého zrcadlového lesku. Zrcadlové leštění pro dokonalý lesk po technickém leštění. Sídlo: - Napajedla, Zábraní 1368.

- výroba z nerezu -zábradlí vč.kombinace se sklem, schodiště, konstrukce, madla, obklady, rámy, vybavení prodejen-interiéry, turnikety, zařízení pro tělesně postižené vč. vybavení do koupelen - výrobky dle architektonických a designerských návrhů - zámečnické práce -ocelové konstrukce, brány, vrata, přístřešky, ...

Obráběčství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Reklamní, zakázkové pískování na skleněné a nerezové předměty. Pískování, dekorace skla.

Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin Al a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Provádí navařování metodou TIG a mikroTIG na součástech i po tepelném zpracování. Je výrobně obchodní firmou zaměřenou na prodej nástrojů a nářadí pro strojírenství. Služby: - svařování - návary TIG a mikro TIG - ...

Zakázková výroba: -šroubení pro hydraulické a vzduchové rozvody -rotační součásti. Zakázky: -brzdové systémy pro automobily -díly pro plynárenský průmysl.

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.

Zámečnictví a kovovýroba. Ocelové haly včetně opláštění. Ocelové konstrukce - schodiště, mosty a lávky, billboardy, zastřešení.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce a zámečnictví. To vše v rámci svým služeb nabízí pan František Hořák. Naše firma se zabývá poskytováním služeb v oblasti kovovýroby a také stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na výrobu a montáž ocelových i železobetonových konstrukcí, kovových výrobků a také zámečnické práce. Součástí ...

Výroba konstrukcí rámů. Zámečnické práce: -svařování hliníku metodou tig-wig - výroba posuvných samonosných bran, konstrukcí a rámů. Opravy dílů z hliníkových a hořčíkových slitin..

Zámečnictví, kovářství. Práce: -zámečnické -kovářské -umělecké kování. Zakázková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mříže, ploty -brány -krbové mřížky, nářadí -svícny. Kutí, ostření: -motyky -sekáče -sekyry.

Obchodně strojírenská společnost. Práce, kovoobrábění: -obrábění kovů -opracování odlitků -soustružení, frézování na CNC strojích -opracování skříní. Výroba: - třída 2.května 76361 Napajedla.

Strojírenská výroba: -CNC frézování, CNC soustružení -zářízení. Práce: -výroba a konstrukce přípravků -montáže obráběcích strojů.

Zámečnictví, nástrojářství. Vývo­j, kon­strukce, kom­plexní výroba: - pro­duk­ty a kom­po­nen­ty z oce­li, nerezu a hliníku. K hlavním pro­duk­tům patří výro­ba a mon­táž desig­nového kry­tování strojů.

Kovovýroba: -chovatelská zařízení -kotce, výběhy, boudy pro psy -překážky pro psy -porodní bedny -odkládací boxy pro psy - zámečnické - klempířské - ocelové konstrukce - oplocení, zábradlí - automatická vrata. Prodej-výhradní zastoupení pro ČR +SK: - WINNER PLUS krmivo pro psy i kočky Montáže: - polykarbonátové ...

Hlavní činností naší firmy je výroba přesných rotačních dílů pro jejichž výrobu používáme soustružení na CNC soustruzích, frézování, broušení, kovoobrábění, válcování závitů a jiné povrchové úpravy různých materiálů jako jsou nerez, ocel, mosaz, Al/dural, litina, plasty. Výroba, přesné CNC obrábění, Hi-tech CNC obrábění: - rotační díly, ...

Firma Kovoobrábění Zábojník se již 18 let zabývá výrobou náhradních dílů na traktory a na nákladní automobily včetně různých propojovacích součástek. Kovovýroba, kovoobrábění. Práce obráběčské: -obrábění kovů -soustružnické a frézařské práce -CNC soustruhy -kusová výroba, drobné série -broušení na plocho, kulato -šroubení - ...

Společnost METAL-PS spol. s r.o. z regionu Zlín vyrábí dopravníkové systémy, dopravníky různého druhu a typu. Výroba je zaměřena i na ocelové konstrukce, jednoúčelové stroje a strojní díly. Provádíme tváření plechů na CNC strojích, plošné pálení laserem 2D. Naše prášková lakovna nabízí povrchové úpravy kovů - komaxitování, práškové ...

Společnost FLOW TECH, s.r.o. se zaměřuje na výrobu upínacích přípravků, jednoúčelových strojů a zařízení či strojních dílů. Většina našich výrobků nachází uplatnění v automobilovém průmyslu nebo v dalších oblastech jako je letecký průmysl, přesné strojírenství, kolejová vozidla a energetika. Nabízíme také další služby např. konstrukce, návrhy ...

Zámečnictví, zámečnická výroba, servis: - manipulační technika: - skladové vozíky - manipulačních vozíků. Prodej: - paletové vozíky. Výroba: - 60 druhů rudlů - atypické vozíky dle výkresu nebo vzorku.

Kalírna. Práce: -chemicko-tepelné zpracování kovů: -kalením -cementováním -zušlechťování -žíháním -karbonitridace s následnou oxidací -iontová nitridace -černění oceli -kontrola tvrdosti, metalografické výbrusy -rovnání -tryskání.

Opravy: - hřídele - závitů - oprava poškozených částí převodovky - poškozených ozubených kol. Renovace strojních součástí. Svařování hliníku, nerezu, litiny. Svařované konstrukce. Aplikace tvrdonávarů. Zakázková zámečnická výroba. Konstrukční činnost.