SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Zabýváme se výrobou konstrukcí, svařováním, broušením a leštěním tvarových ploch z nerezi, oceli, barevných kovů nebo hliníku. Provádíme veškerou kovovýrobu a zámečnické práce: - schodiště s bočnicemi, točité, deskové nebo vřetenové - zábradlí - nadstřešky - zábrany - ploty a plotové konstrukce - vstupní systémy - turnikety - ...

Specializujeme se na výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje. Máme rozsáhlé vybavení a vyrábíme součásti nejen pro zemědělský průmysl. Výroba, prodej: - náhradní díly pro zemědělské stroje - nože pro zemědělské stroje - dezénová folie. Kovovýroba: - broušení - ohýbání - stříhání - soustružení.

Strojírenská výroba: - příslušenství k obráběcím strojům - dopravníky třísek - teleskopické kryty - filtrační stanice - svařované měchy Práce. - opracování plechu - pálení laserem - kovoobrábění

Prášková lakovna. Moderní linka pro nanášení práškových plastů. Povrchové úpravy kovů: - práškovým lakováním - tryskáním - otryskávání, pískování - lakování disků kol.

Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Výroba, prodej: - frézy pro výrobu forem - frézy univerzální - nástroje pro obrábění grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Kovoobrábění, strojírenské práce. Práce: - kovoobráběcí - soustružnické - frézařské, frézování - broušení, brusičství - svařování - zámečnické

Dinaz Zlín je prodejcem diamantových nástrojů a nářadí. Specializujeme se na řezání a vrtání stavebních konstrukcí. provádíme renovace diamantových nástrojů. Vrtání, řezání a broušení stavebních konstrukcí: - beton - železobeton - kamenné a cihelné zdivo. Prodej stavebního a zahradního nářadí, kde najdete mimo jiné také spojovací a ...

NC POWER. Kovovýroba, kovoobrábění, výroba: -zakázková -ochranné rámy -ohýbání trubek. Práce: -lisařské, lisování -frézování -vrtání -broušení vaček a hlav motorů. Oprava: -výfuky. Rovnání, opravy autodisků. Držitelé certifikátu ASN.

Dodavatel: -díly jednoúčelových strojů a nástrojů pro automobilový průmysl. Výroba: -nástroje -formy. Práce, kovovýroba: -CNC obrábění kovů -elektroerozivní hloubení a řezání drátem.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Práce svářečské v oblasti hliníku a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlí - bytové doplňky.

Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.

Servis – Transport – Technik a.s. v Napajedlích se zabývá výrobou přípravků a nástrojů a profesionální renovací historických vozidel. Sortiment výroby – nástrojárna: -kusová a malosériová výroba soustruhů, frézek, brusek a souřadnicových vyvrtávaček -vrtací, frézovací, soustružnické, kontrolní, montážní, sestavovací a svářecí přípravky.

Kovoobrábění na CNC strojích: - výkovky - odlitky - obrábění malosériové a kusové výrobky.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ, ŽELEZÁŘSTVÍ. Kovovýroba: -kovové, železné, ocelové výrobky: -výkladní skříně -vrata -brány -dveře -mříže. Výroba, montáže, servis: -automatické otevírací dveře -posuvné dveře.

Strojírna. Zakázková, sériová výroba: - 3-osé obrábění dílů a forem. Obrábění na konvenčních strojích.

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Strojírenská firma. Kovovýroba: -výrobky pro automobilový, stavební, zbrojírenský průmysl. Práce: -rotační obrábění kovů -soustružení, frézování, broušení -ohýbání trubek -svařování -strojní zámečnictví -řezání plechů.

Práce: - strojní navařování legovaných materiálů tvrdokovů, manganových ocelí, speciálních ocelí - navařování pancéřových plechů - opravy rotorů. Prodej: -navařovací a svařovací trubičkové dráty.

Práce: -zámečnické, zámky -stříhání plechů do tloušťky 12mm -řezání kyslíkem -lisování -řezání závitů -svařování CO2. Výroba: -ocelové výrobky pro topenáře a potrubáře.