Svářečské práce umožňující spojování kovových součástek se realizují pomocí svařování elektrickým obloukem a plamenem, pomocí tavného a bodového svařování, svařování svazkem elektronů, odporového svařování a dalších metod či svářečských technologií.

Práce: - svářečské - svařování potrubí (teplárny, elektrárny).

Kovoobrábění svařování, lisování pro automobilový průmysl

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykly Svařování Pískování Metalizace Práškové lakování

Služby: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - svářečské práce.

Výroba a montáž: - hliníková okna a dveře včetně automatických - dělící stěny, zimní zahrady - zasklené balkóny, fasádní systémy - protipožární dveře Druhy profilů: -hliník Sanay Kapacita výroby je přibližně 150 kg Al profilů denně. Do výplní oken, dveří, fasád apod. je možné použít jednoduché sklo, dvojsklo, trojsklo speciálně ...

Kovoobrábění - dělením materiálu, CNC frézováním, soustružením - programováním v CAD-CAM, HEIDENHAIN, SINUMERIK - dále pak svařováním konstrukcí - dělení materiálů NC

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

AluWorld Vám nabízí širokou škálu služeb v oblasti svařovacích prací, prací s hliníkem. Vše přizpůsobujeme požadavkům a potřebám zákazníka.

Práce: -přesné dělení profilových a kruhových hutních materiálů do průměru 200mm -dělení plechů do síly 10mm a šířky 2000mm -ohyb plechu do síly 6mm a šíře 2000mm -zhotovení plochých členitých součástí do síly 10mm laserovou technikou -bezpřípravková metoda vysekáváním (niblováním) -výroba plochých, tvarově složitých součástí do síly ...

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Kovovýroba - výroba hliníkové fotbalové branky - výroba hasičského rozdělovače Činnost - zámečnické práce - svářečské práce - pálení laserem - hranění, stáčení plechů - soustružení a frézování CNC. Prodej hutního materiálu.

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - svařování hliníku, nerezu.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce Výroba: - vrata, ploty, mříže - schodiště.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Broušení, frézování, soustružení, svařování, CNN ohraňování, povrchové úpravy práškovou barvou.

Práce: - zámečnické - svářečské - obráběčské.

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Opravy, modernizace a rekonstrukce: - technologická zařízení v energetice.

Výroba a montáž: -svodidla -zábradlí -laminátů. Dopravní značení-značky: -kompletní servis -prodej -pronájem -osazení. Nátěry: -konstrukce -zábradlí -plochy -střechy -okna. Práce: -malířské -natěračské -svářečské.