Svářečské práce umožňující spojování kovových součástek se realizují pomocí svařování elektrickým obloukem a plamenem, pomocí tavného a bodového svařování, svařování svazkem elektronů, odporového svařování a dalších metod či svářečských technologií.

Výroba, prodej: - odvozní soupravy pro přepravu dřevní hmoty - bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky - výpalky, svařence (kotle, nádrže, části strojů, díly konstrukcí... - hutní materiál - technické plyny - provoz STK.

velkoobchod - hutní materiál práce -strojní obrábění prototypů a sériových výrobků

Řešení oprav, opotřebení a spojování pomocí pájení či svařování..

Firma se zabývá, výrobní činností pro slévárenský, energetický, zemědělský a ropný průmysl. K naší specializaci, patří různé druhy montážních a svářecích prací i ve výškách za pomocí lanové techniky. Naše firma nazapomíná ani na menší zákazníky, kteří potřebují vyrobit různé brány, zábradlí, terasy a další drobné věci k jejich spokojenosti.

Klimatizační servis - kompletní služby v oblasti klimatizačních systémů - chladící zařízení - tepelná čerpadla - svařování kovů - povrchové úpravy - montáže a realizace po celé ČR

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Svařování. Frézařské a soustružnické práce. Lakovna - povrchová úprava: - tryskání, průmyslové nátěry a metalizace.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, svařování.

Provádíme: -zámečnické práce -údržby strojů a zařizení v závodech a organizacích -opravy bazénů -lepení fólií metodou za studena -svářečské práce.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Oprava, svařování, zpracování: -plasty.

Ocelové konstrukce, kovoobrábění, svářečské práce.

Strojní a stavební zámečnictví, zakázková výroba z nerezu a oceli: - atypická výroba z nerezu a hliniku - nerezová a ocelová schodiště a zábradlí - výroba nerezových vozíků - výroba atypických nerezových a hlinikových konstrukcí - okenní nerezové zábrany - výroba hliníkových skládacích nájezdů pro motocykly a čtyřkolky - sváření ...

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Montáž - ocelové konstrukce. Oprava, servis - energrtické zařízení. Práce: -kovoobráběcí -svářečské -zámečnické. Návrhy projektové dokumentace, výroba, montáže, úpravy a likvidace ocelových konstrukcí zejména: -haly, kontejnery, potrubní systémy, části výrobních linek, příčníky, podpěry, vazníky, drážky, schodiště, ...

Montáže a rekonstrukce technologických zařízení v potravinářském průmyslu: - montáže a demontáže technologických zařízení a celků - montáže nerez, Fe, Cu a plastového potrubí včetně svařování - kompletace zařízení a uvedení do provozu - technická pomoc při zkušebním provozu - práce potrubářské, zámečnické, kotlářské - zajištění ...

Řezání a válcování závitů různých průměrů. Povrchové úpravy: -komaxit (vlastní komaxitovna) -zinkování (externě) žárové i chemické -máčení ve vodou ředitelných barvách. Výroba: -Solární systémy-montáž solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody. -Cu program (měď)-tvarování a ohýbání CU-trubek do požadovaných tvarů a sestav se ...

Práce: -kovářské, svářečské, zámečnické, opravářské. Zpracování-kovový materiál: - stříhání, ohýbání - plechy - řezání plamenem. Výroba: - ocelová vrata, okna - mříže - ploty - schodiště, zábradlí - zahradní lavičky - krbové nářadí, rošty - stojany na kola, odpadkové koše. Provozovna: - Albrechtice u Českého Těšína, Obecní 41.

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Služby: - zámečnické práce - svařovací práce.

Zámečnictví. Svářečské práce.