Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Služby: - revize elektrická zařízení do 1000 V - vodoinstalatérské a zámečnické práce.

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Pronájem, půjčovna: - těžké stavební stroje s obsluhou - autojeřáby - hydraulické rypadla - hydraulické montážní plošiny. Demolice. Stavby, stavební činnost. Komunikace. Vzduchotechnika. Kovovýroba, zámečnické práce.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelová schodiště - kovové zábradlí - vjezdová vrata. Kovovýroba na zakázku.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Práce: -topenářské -zámečnické.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Naše služby: - žárové zinkování - galvanické zinkování, niklování. - zámečnická výroba.

Zahradnické, lesnické, zámečnické a stavební práce. KOMPLETNÍ REALIZACE ZAHRAD: - zahradní oplocení - chodníky, cesty - zahradní osvětlení - montáž zavlažování - terasy, pergoly, altány, krby a grily - jezírka, vodotrysky, vodopády, kaskády a vodní nádrže - zídky a opěrné zdi, palisády - zámkové dlažby - zakůrování záhonů ...

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

Výroba zámků a kování, kovovýroba.