Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Práce a servis: -plynárenské komplexní(plynové kotle) -instalace vody -zámečnické práce -zámečnictví

Kovářství, zámečnictví

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Služby: -broušení nástrojů pro truhláře -kotoučové pily, pásové pily -frézy.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Výroba, služby: -CNC zpracování plechu -zpracování plechu - ocel, nerez, hliník -výrobky z plechu - jednotlivé díly, sestavy -svařování v ochranné atmosféře - železo, nerez, hliník -kondenzátorové přivařování šroubů, kontaktů a sloupků -protlačování plechu na závity - řezání závitů -dělení profilů na pásové pile, bodování plechu.

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Montáž: -vytápění -rozvod vody, kanalizace, plynu -kotelny -úpravna vody. Práce: -zámečnické -svářečské -projekční -demontážní -demoliční. Doprava(Avia 31).

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Práce: -kovářské -zámečnické.

Zámečnictví a elektroinstalace. Oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Výroba, kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.

Vývoj, návrh, výroba, prodej: - trezory - sejfy - archivační skříně - trezorové dveře - trezory (skříně) na zbraně - poštovní schránky - sestavy schránek - jednoúčelové stroje - lisovací, střižné nástroje, ohýbací, svařovací, montážní přípravky. Zpracování plechů CNC: - ohýbání a ohraňování - CNC děrování, vysekávání, ...

Zámečnictví: - ocelové konstrukce - zakázková výroba.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -zámečnické, svářečské práce -práce autojeřábem AD20.

Zámečnické, montážnické práce, výroba, opravy, rekonstrukce, údržba: -ocelové konstrukce -okna, vrata, rámy, zábradlí, světlíky, střechy, krovy -OK betonářských center, obaloven, hal, skladů, sil. Montážní plošina v=12 m. Práce ve výškách. Profese svářeč, státní zkouška 123 a sváření v ochranné atmosféře (CORGON)

montáž a servis: -vrat -bran -protirůvanových clon -závor Na zakázku taktéž provádíme zámečnické práce.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...