Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Kovovýroba, zámečnictví: - ploty, vrata, brány, mříže.

Společnost JBP - Servis, s.r.o. působí na trhu více než 10 let. Jejím sídlem je Sezimovo Ústí v okrese Tábor. Hlavním předmětem podnikání společnosti JBP - Servis, s.r.o. je: - zakázková a malosériová kovovýroba - obrábění a svařování kovů - nástrojářství - zámečnictví - výroba náhradních dílů - renovace převodovek - montáž technologických ...

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Kovovýroba - výroba hliníkové fotbalové branky - výroba hasičského rozdělovače Činnost - zámečnické práce - svářečské práce - pálení laserem - hranění, stáčení plechů - soustružení a frézování CNC. Prodej hutního materiálu.

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce Výroba: - vrata, ploty, mříže - schodiště.

Zámečnictví, umělecké kovářství: - brány - branky - zábradlí - mříže - krbové doplňky

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

STAVEBNÍ FIRMA, STAVBY, MONTÁŽ, REKONSTRUKCE: - lanové technologie - občanská a bytová výstavba rekonstrukce rodinné nebo bytové domy, penziony, hotely, chalupy atd. - komplexní dodávky staveb včetně prací elektroinstalací a vodoinstalací, topenářských prací a souvisejících geodetických prací - průmyslové stavby - ...

Kovářství, zámečnictví, pískování, šopování

Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Zabýváme se: -zakázkovou výrobou z nerezi a oceli. Nabízíme: -broušení a leštení nerez materiálu -výrobu nástřešků, zábradlí, schodišť a oplocení budov.

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.