AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Prodej, montáž, servis: -automatické dveřní systémy MARANTEC -parkovací systémy MARANTEC -bezpečnostní a protipožární dveře, brány, závory, garážová a průmyslová vrata TEKLA TECKENTRUP -gastronomická zařízení-gastronomické přívěsy pro přípravu a prodej jídel, grily na selata-plynové, roštové grily lávové-plynové, skříňové grily ...

Firma provádí rekonstrukce rodinných domů a stavební práce - zednické práce - zateplování - izolační práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výškové práce - zámečnické práce, kovovýroba.

Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a sestavení nábytku - drobné zednické práce - malířské práce - drobné zámečnické a klempířské práce.

Kovovýroba, zámečnictví: - ploty, vrata, brány, mříže.

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování

Zámečnické a kovářské práce.

Umělecký kovář - kovářské a zámečnické práce - ručně kované umělecké předměty.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Zámečnické práce a průmyslové lakování výrobků mokrou cestou-, , mokré lakování, , Průmyslové lakování železných konstrukcí, konstrukce, součásti strojů a další. Průmyslové lakování následujících výrobků: -korby, kontejnery -karoserie vozů, vlečky, přívěsné vozíky -lžíce bagrů -sloupy, stožáry, osvětlení -stavebně zámečnické ...

Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Práškové nanášení barev Výroba - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Drobné sklenářské práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Zámečník, nástrojař.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.