AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Zámečnické práce. Zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce.

Správce bytových a nebytových prostor v majetku Města Slavičín. Pronájem, správa, údržba: -nemovitosti (bytový fond) -kotelny. Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské, topenářství, topení, TOPO -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba, instalace, oprava Výroba: -elektřina. Další telefony: -provozní technik ...

Montáže: -systémy UNIVERSA -vytápění -sanita a chlazení. Práce: -domovní instalatérské, instalatérství: -vodoinstalace, vodoinstalatérské -topenářství, topenářské, topo -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -branky -mříže -oplocení, ploty -přístřešky -schodiště, zábradlí -balkonové držáky na kola -kotce, voliéry.

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karoserií - výměna a opravy pneumatik - karosářské práce Zámečnictví - výroba malých a středních konstrukcí - brány, přístřešky a další Kovovýroba

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Výroba, zámečnické práce: - konstrukcí - schodiště s bočnicemi, točité, deskové, vřetenové…, zábradlí, nadstřešky, zábrany.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba: - transportní a skladové vozíky - příslušenství.