Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Restaurátorské práce štukové mramory Umělecké štukatérství

.Nabízíme kompletní štukovou dekorativní výzdobu ze sádry, ale také i levnou variantu z polystyrenu s následnou odbornou výmalbou, zlacením či stříbřením štuků.Provádíme i renovace starých štukových stropů a dekorací.

Prodej - diamanty - vlastní značkové šperkařské kolekce

Keramika, keramička: -užitková - hrníčky, hrníček, džbán, mísa, talíř, solnička -renesanční Italská, Habánská -volné zpracování -na zakázku. Fakturační adresa: -Anenská 2, Hodonín.

Malování portrétů - olejomalba. Repliky starých mistrů a ostatní dle přání. Olejomalba na plátně. Kopie starých mistrů.

Zakázková výroba: - dekorační prvky z ušlechtilých materiálů (měď, mosaz, nerez)

Výroba, montáž: - ručně štípaný a strouhaný šindel - stříšky - rozcestníky - kláty

Služby: - umělecké kovářství - kovářství - zámečnictví.

Výroba: - dekorační předměty ze dřeva - dekorační řezby - loutky - velké sochy Opravy a renovace starých dřevěných hraček a loutek.

Činnost: - výtvarnice - vizážistka - stylistka - tvorba a prodej autorských energetických obrazů

Zpracování plochého skla metodou fusing. Výroba: -misky -šperky -skleněné obrazy

C.K. KOWÁRNA Kovárna, kovářství. - výroba replik sečných a bodných zbraní - restaurování starých zbraní - repliky historiského skla - kovové šperky, doplňky - zbraně, meče, kordy, dýky, kuše, kopí, halapartny

Umělecká agentura. Výroba a prodej obrazů.

Umělecká keramická dílna.

Umělecké kovářství Výroba - mříže - vrata - brány - schody - ploty - zábradlí

Výtvarné práce -umělecké portréty na zakázku -karikatury -malování obrazů -olejomalby.

Služby: -kurzy olejomalby. Malba, prodej: -obrazy.

Specializace na výrobu honáckých bičů i z klokaní kůže, výrobky z kůže westernového charakteru - holstry na zbraně, kalhotové opasky, pouzdra na nože a sečné zbraně...výukové kurzy a westernová show s biči, lasy, revolvery, noži a tomahawky, zajišťování programů pro firemní a společenské akce, poskytování westernových zážitků.

Služby, řemesla - broušení skla Prodej - sklo, skleničky - dárky ze skla

Služby - glavírování - pískování skla, kovů

Šperkařská dílna, zlatník Brno. - zásnubní a snubní prsteny, prsteny, přívěsky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupně z jednotlivých částí a výsledný artefakt zcela respektuje vaše individuální přání a míry. Vybrat si můžete s široké katalogové nabídky dílny nebo přijít s vlastním návrhem šperku.