Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Služby - glavírování - pískování skla, kovů

Šperkařská dílna, zlatník Brno. - zásnubní a snubní prsteny, prsteny, přívěsky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupně z jednotlivých částí a výsledný artefakt zcela respektuje vaše individuální přání a míry. Vybrat si můžete s široké katalogové nabídky dílny nebo přijít s vlastním návrhem šperku.

Kamenosochařství: -interiéry-krby, koupelny, bary, stolové desky -exteriéry-pomníky, plastická grafika, dlažby, schody -fontány-přírodní, japonérie -opravy věci na zakázku v oblasti sochařství.

Řemesla, služby -umělecké kovářství Výroba, prodej, e-shop -svícny -stoly -plastiky - cedule

Nabízím broušení drahokamů zlatnickým dílnám, výrobcům šperků, obchodníkům, sběratelům. Moderní brusy, neobvyklé fantazijní tvary i klasické tradiční výbrusy. Vždy originální a precizní ruční práci. Prodej šperkových drahých kamenů dle nabídky. Nabízím možnou spolupráci.

Zasazování drahých kamenů do šperků

Malíř a grafik. Výroba olejomaleb, grafiky, kombinované techniky a pastely.

Olejomalby na plátno-krajina zátiší portrét. Malba na kameny, stejné motivy.

Umělecká slévárna - individuální zakázky -komplexní služby

Řezbářství, truhlářství - dřevořezby, betlémy - řemeslné zpracování dřeva - repliky historického nábytku

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej - zahradní sochy z bílého a šedého litého betonu - keramické zahradní dekorace - sochy, lampy

Výroba, prodej, e-shop: - bronzové zvony, zvonky Stavba zvoniček

Řemesla, služby - broušení plných lahví - zakázkové rytí skla.

Práce: -restauratérské -umělecké -obnova kulturních památek

Grafika a kresba ilustrací do knih, časopisů a další použití.

Rytectví. Provádíme rytí (gravírování) do kovových i nekovových materiálů tuzemských i zahraničních dodavatelů. Výroba - firemní tabule, orientační a informační systémy, dveřní zasouvací (vyměnitelné) systémy, přístrojové panely, klíčenky, jmenovky, štítky na urny a putovní poháry a další dle domluvy. Dodávky štítků i v nehořlavém provedení. ...

Práce: -restaurování nábytku -truhlářství -řezbářství

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod

Dekorování - sklo Výroba - bižuterie Písmomalířství Tvorba - obrazy

Výtvarné návrhy, realizace, opravy: -vitrážové výplně oken a dveří -vitráž v interiéru -vstupní portály -vitrážové podhledy -vitrážová svítidla, lampy -zrcadla -zrcadlové a předělové stěny -závěsné vitrážky -tiffany šperky.