Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Výtvarná, propagační činnost: -tvorba prostorových objektů z plechu.

Zlatnictví, výroba: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny, prsteny, náušnice, řetízky

Výroba: -umělecká keramika. -keramické sochy. Realizace: -Marocký štuk.

Řezbářské práce Výroba, prodej: -dřevěné sochy a reliéfy

Práce: -zámečnictví -umělecké kovářství

Dřevořezba. Ke své práci používám všechny druhy dřeva neboť každý materiál má své osobité kouzlo. Vyřežu figurální tvorbu, ale nevyhýbám se ani abstraktním věcem nebo zvířecím motivům či sochám v nadživotní velikosti. Dřevořezba je pro mě nejen prací, ale také můj dlouholetý koníček.

Služby: -zlatotepectví Výroba, prodej, maloobchod: -plátkové zlato pro pozlacovače, restaurátory, výtvarníky a kameníky Služby: -masáže -rehabilitace -relaxace

K výrobě a provozu jsou tyto nafukovací atrakce: Dětské atrakce: Dětský skákací hrad, Skluzavka, Pirátská loď, Off-Road Sportovní hry: Moucha, Nafukovací hřiště, Gumoběh, Aréna Reklamní nafukovadla: Oblouk lomený, Oblouk kulatý, Profukovadlo, Stánek, Válec, Koule, Sněhulák. Skákací hrady, nafukovadla.

Kurzy výtvarného umění Malování obrazů, umělecká činnost

Výtvarník, služby: - tiffany vitráže - malba na sklo, dřevo, textil - olejomalba

Služby: -skládání, aranžování hudby. Montáž, instalace: -zvukové techniky.

Naše firma se specializuje na výrobu architektonických modelů, frézování, gravírování. Dále se zabýváme výrobou reklamy např: - světelné reklamy - cedulek - štítků - polepem aut.

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Nabízíme: - kovovýroba - zámečnictví - instalace průmyslových médií - montáže - demontáže - umělecké kovářství - zemní práce - BOBCAT S250. Provozovna: Bechov 85, Dolní Bousov, 29404

Umělecké plastiky ze šedé litiny Svícny, vázy, obrazy, sochy

Práce, služby: -ruční malování na sklo Prodej, maloobchod: -sklo -svítidla.

Práce, opravy, výroba, zlatník: - šperky, zlato - rytí monogramů. Zlatnictví.

Restaurování stylového nábytku, kulturních památek a sbírkových předmětů-licence Ministerstva kultury ČR.Umělecko-truhlářské a čalounické práce.

Umělecko- řemeslné zpracování kovů