Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Grafický ateliér Václava Kovaříka by rád svou prací přispěl ke vzniku graficky hodnotných produktů pro kultivované klienty.

Řemeslnické práce ( lakýrnické, malířské, truhlářské, řezbářské, umělecko kovářské a zámečnické ) Truhlářská zakázková výroba: - dveří, oken, Eurooken i pro památkově chráněné objekty ( repliky historických oken i dveří ) - nábytku, i vestavěného - řezbářské práce - dodávky interiéru na klíč - včetně kompletní povrchové úpravy - renovace ...

Umělecké kovářství. Řemeslo: - umělecký kovář - mříže, vrata, ploty, brány, zábradlí, krbové nářadí - svícny, lampy, kliky, stoly, stolky.

Výroba, prodej: -měděné fontány: -bytové, zahradní, hotelové. Práce: -umělecké zpracování mědi.

Malování obrazů na zakázku, restaurování obrazů, malování a restaurování fresek a sgrafit, obnova renesančních fasád.

Výtvarné práce: -design -sklo -dřevo -kov.

-Opravy a údržba kopií historických nástrojů - cembalo -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, ...

Malování portrétů podle fotografie na zakázku. Reprodukce obrazů, ale i karikatury tužkou nebo malba na malířské plátno. Nabízíme olejomalby, rodinné portréty a loutky podle fotografie. Vše od opravdových umělců, objednání online a dodání až domů. Portréty jsou vhodné jako dárek pro šéfa a hodí se i do moderního bytu.

Fotodekorace, fotografický dekor (digitální laserový tisk): -keramických obkladů, dlažby, prosklené plochy, plechy.

Prodej - autorské šperky Výroba - autorské šperky

Kovovýroba, kovářství, umělecký kovář: - kované brány, branky, ploty, zábradlí, mříže - repliky historických zbraní, palcáty, řemdlihy, okované cepy, meče, kopí. - stojany, věšáky, nábytek - plastiky a sochy.

Akademický sochař a malíř.

Psaní textů, scénáře, písně, epigramy

Výroba: -autorské figury, plastiky z porcelánu -ruční malba portrétů a krajin na bílé porcelánové zboží -design užitného porcelánu.

Výtvarník na volné noze, zabývající se kresbou (perokresbou), námětů z celé České republiky Gravírování do kamene (náhrobky, pamětní desky). Návrhy novoročenek, kresby portrétů, tvorba pamětních listů, ilustrace knih, výroba pohlednic, a pod. Umělecká dřevořezba.

Výroba starších automobilových a moto štítků. Veteráni renovace Náhrady za ztracené či jinak poškozené štítky vozidel Výroba štítků pro starší zemědělské a stavební stroje.

Originální tvorba na vysoké výtvarné úrovni. Autorský přístup, absolutní kvalita. Výroba světových rarit na ručním kahanu v kategorii skleněná figura -interiérové doplňky. Výroba: -exkluzivní dárkové předměty ze skla. Skleněná figura: -kompozice figur například Egypt, Afrika, ptáci, abstraktní pohyb -300 druhů -skleněné figury ...

Akademická sochařka sochařské práce na zakázku, nabídka z volných prací z ateliéru - sochy a objekty z kamene ( mramor, žula, vápenec, pískovec ) - plastiky z bronzu, laminátu, acrystalu - medaile - pamětní desky, reliéfy, sochařské portréty - busty

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Zvonařský ateliér. Zvonařská dílna. Zvonařství. Umělecký řemeslník - zvonař. Výroba, projekce, posudky: - zvony - zvonové stolice - technické příslušenství ke zvonům.

Ruční zpracování čirých a barevných plochých skel technologií FUSING. Výroba, prodej: - výrobky ze skla - dekorativní předměty - mozaiky a vitráže - misky OLEG, MOSAIC, ETHNIK, SAFARI - tácy SAFARI, STREAM. Barevné kolekce: - mísy 5F, Karo, Line, Sítě, Strip, Optisch - tácy Border, Drop, Full Drop, Halo. Kolekce Bubble: ...

Výroba a zpracování dekorovaného skla a skleněných polotovarů. Rychlé občerstvení, hostinská činnost.