Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Služby: -brusírna plochého skla -broušení, fazetování skel a zrcadel -nábytková skla, zrcadla -zasklívání vitráží do olova.

Věnuji se zakázkové ruční výrobě z kůže. Výrobky jsou převážně z období od starověku po ranný středověk. Po domluvě je samozřejmě možno vytvořit i výrobky mimo tato kritéria. V žádném případě se však nevěnuji pouze reálným předlohám, jsem schopen vyhotovit např. i věci z fantsy či sci-fi.

Práce: - ruční malování skla.

Práce: -leptání skla. Návrh, výroba: -zdobených skel.

Zakázková kovovýroba, kovoobrábění: -nerez, mosaz, měď. Obrábění kovů. Broušení a leštění kovů. Uměleckopasířské práce-výroba, opravy: -slohové kování, zábradlí, svítidla, vývěsní štíty, nápisy, poutače. Projekce, analýzy, servis: -požární ochrana.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Písmomalířství: - reklamy obchodů: - reklamní tabule - reklamní malby na dopraví prostředky - reklamní malby na fasády - malby do interiéru.

Vitráže Ateliér VS Výroba, prodej: - skleněné vitráže. Výrobky: - nástěnné plastiky - výplně oken.

Práce: -kamenické -architektonické prvky z pískovce -restaurátorské -umělecko-řemeslné -obklady krbů. Kamenická dokumentace. Pobočka: -Ostroměř, Hlísek 4, p. Kovalčík tel.:602360713, 608425359.

Zakázkové rytí: -sklo. Výroba: - keramické obrazy.

Zpracování skla: - dělící stěny - okna - stínidla.

Výroba: - keramické a porcelánové výrobky. Povrchová úprava a zdobení skla.

Řemeslné zpracování textilu. Batikování, malování na textil.

Umělecké kovářství. Výroba: -kované schodiště, ploty, svícny, krbové doplňky. -kované plastiky.

Výroba a prodej keramiky: -zahradní -ozdobné -užitné -umělecké -zakázkové. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II tel. 371728822.

Suzanne Keramický ateliér, výroba: - keramické výrobky - keramické kachle - keramické hodiny, zvířátka, panenky, svícny, lampy...

Výroba: - sklo: - osvětlovací - umělecké a individuální světelné objekty - keramika a porcelán: - užitková, ozdobná keramika a porcelán: - kuchyňské nádobí - sošky - ozdobné předměty.

Práce, výroba, montáž, prodej: -kuchyňské pracovní desky -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -kamenické výrobky -tryskání kovů a skla -výroba ornamentální kamenné mozaikové obklady a dlažby -návrhy plastik, pomníků, kašen -výkresové dokumentace k realizaci prací -výroba rotační tělesa - vázy, ...

Gotik glas Maloobchod, prodej, e-shop - lesní sklo (číše, poháry) - sklo s cínem (číše, poháry, karafy) - historické půllitry - lampy - malované sklo Cínařství - ruční výroba ozdobných cínových dekoračních prvků - vyrábíme originální bordury na skleněné poháry a karafy - nožky - podstavce - víčka

Výroba, prodej: - dřevěné sochy - platiky postav, zvířat