Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Rámování, paspartování Velký výběr rámů - kovové - dřevěné Kartonové a plátěné pasparty - pasparty s olepkou - oválné - rámové vložky - barevné fazety Menu - kombinace - galerie lišt - restaurování obrazů - nabídka obrazů

Keramika. Keramická dílna Zbyňka Vostřáka. Odborník na ručně točenou kuchyňskou a užitkovou keramiku. Výrobky jsou: - vypalovány na teplotu 1130 až 1250 stupňů Celsia - jsou produkovány barevně i tvarově. Sortiment se skládá z různých druhů a velikostí: - hrnečky, misky - konvičky, talířky, svícny - dochucovací sety a ...

Spracování pískovce: - výrobky z přírodního kamene, do zahrady i interiéru.

Zakázková výroba z barevných kovů. Svítidla, zábradlí, reklamní nápisy, interiérové doplňky.

Výroba šperků a kované plastiky. Nabídka výtvarné činnosti, reliéfní grafiky.

Tradiční výroba z kukuřičného šustí.

Výroba: -svatební a společenské šperky z ručně paličkované krajky.

Specializujeme se na kresbu karikatur, portrétů. Malujeme bodypainting - náš malíř je trojnásobný mistr ČR. Malujeme obrazy.

Umělecký kovář. Ruční mečířská dílna. Výroba: -chladné zbraně: -meče, rapíry, dýky -umělecký kovář -repliky historických zbraní.

Studio Arbol Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Umělecko-řemeslné zpracování kovů

Výroba nápisů a poutačů - vyřezávání ze samolepících fólií a klasická ruční práce.

Provádíme: - ruční malba skla a porcelánu - výročky - malba dle předlohy - psaní textu.

Nabídka rámování obrazů, výroby slohových rámů, paspartů a atypických rámů na zakázku.

Výroba filmových, televizních a výstavních dekorací - kompletní služby: - hrubá stavba - tesařské práce - truhlářské práce, výroba detailu a rekvizit - speciální štukatérské práce - plastiky a artefakty - malířské práce - zámečnické práce. Výroba modelů: - přesné modely pro filmy, trikové natáčení, výstavy atd. - funkční modely ...

Služby: -rámování -paspartování a opravy rámů -napínání pláten -laminování -olepy -napínání a rámování výšivek -čištění a opravy olejomaleb. Prodej: -stříbrné šperky.

Rytecké a chemigrafické práce: -ryté štítky -ocelové razníky -dezény do lisovacích forem -znaky -leptané měděné vyjiskřovací elektrody. Sítotisk.

Výtvarný ateliér: - kreslený portrét - obrazy do moderního interiéru - velkoplošné obrazy na zakázku - příprava studentů na talentové zkoušky - individuální výtvarné kurzy - knižní ilustrace - zábava na párty - portrétování.

Umělecké stavebnictví. Opravy: - historické památky - vstupní brány - altány - zahradní schody - vodní kaskády. Kamenické práce.

Rytectví, rytec. Řemeslné práce: -rytecké práce do kovů (mosaz, dural, ocel) a plastů Rytí, rytiny na strojích MIMAKI: -štočky především vhodné pro ražbu do kůže např. (diáře, vazba knih, reklamní předměty aj.) -rytiny na ražbu slepotisků -plastové orientační systémy -firemní kovové tabule. Rytiny: -na pečetidla -na ...

Zařizování dekorací a rekvizit pro natáčení TV reklam, hudebních klipů a filmů. Zajištění rekvizit na focení a společenské akce.

Služby, práce: -broušení skla, sklo. -pískování skla. -zrcadla. -svatební číše. -skleněné sportovní poháry. -náhrobní desky ze skla. -keramické foto.

Výroba - odlitky: - reklamní předměty, reklamní štítky - dárkové - umělecké - dekorativní - psí známky, přívěsky na klíče - medaile, plakety, pamětní mince - knoflíky, spony, přezky, bižuterie.