Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Rytectví a ražebna. Výroba: - štítky. Rytí: - na sportovní ceny a poháry - uren - do snubních prstenů - pečetidla - ocelová razidla - ražené štítky.

Ručně zdobené dekorativní sklo: vysoký smalt, malované sklo, ručně malované portréty na vázách dle přání zákazníka, fond, přejímané sklo. Dále malování historických terčů podle fotografií originálů nebo vlastní výběr a nabídka historických replik lesního skla.

Umělecký kovář a zámečník.

Služby: - ilustrace, grafika. - knižní a reklamní ilustrace.

Skleněná plastika. Průmyslový design. Sklo v architektuře.

Výoba: - ručně malované obrázky ze dřeva.

Kamenosochařství -výroba náhrobků, pomníků a náhrobních kamenů. -zhotovení designu v 3D softwaru.

Malování: - portréty - krajiny. Zpracování kalendářů obohacených o vlastní ilustrace.

Kamenictví. Práce: - kamenické - kamenosochařské.

Keramika a výroba hudebních nástrojů: -čajová keramika -dýmky -figurky -hudební nástroje -lampy -nádoby -různé -malby.

Veškeré kovářské práce. Umělecko-kovářské práce. Práce na zakázku-dle přání: -ploty -vrata -ozdobné mříže -svícny -vybavení ke krbům -kování dveří-kliky, panty -kostelní kříže na věže -brány k historickým objektům. Klasická stará kovářská práce.

Práce: -odborné rámování a paspartování grafických listů, kreseb a reprodukcí. Konzultace s výtvarníkem.

Služby: -kamenosochařské práce -kamenické práce -hřbitovní architektura -písmo -stavby aopravy pomníků.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.