Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Penzion, ubytování: - komfortní ubytování v prostorných apartmánech s vlastním sociálním - zařízením a TV, vhodných zejména pro rodiny s dětmi, všechny pokoje jsou nekuřácké - ubytování pro Vaše čtyřnohé miláčky ve venkovním výběhu se psí boudou pro větší plemena - bezplatné parkování na parkovišti přímo před penzionem - sportovní ...

Luxusní restaurace: - stravování - společenské akce.

zánik poslední živnosti: 20.9.2013 Restaurace: -restaurace, pivnice.

Coctail bar Compromise. Cafe Shop. Pizzerie Fortunato. Nabízíme: - coctaily, koktejly, koktejlový bar, kavárna - káva značky illy - káva s sebou, vína, italská kuchyně, menu, stravenky - pizza od pravého siciliánského Itala Fortunata - akce na klíč (oslavy, narozeniny, párty) - WIFI Zone, wifi, wi-fi - nekuřácká provozovna (kouření pouze ...

- výroba hotových jídel - Menu á 55.- Kč viz. www.mo-restaurant.cz - rozvoz jídel v Královehradeckém kraji nekuřácká jídelna s dětským koutkem a jídlem na míru zákazníkovi - uspořádáme kompletní akce na klíč. - rodiné nedělní a sváteční obědy na zakázku - snídaně do postele - pořádání šachových turnaju pro děti a ...

OAZA jídelna a prodejna: -zdravá výživa. Teplá jídla, polévky, nápoje, celozrnné pečivo, dezerty. Potraviny zdravé výživy.

- specializovaná firma z oblasti stolních, květinových a interiérových dekorací - velkoobchod pro hotely, restaurace a floristická studia se specializovanými kolekcemi pro následné možnosti dekorování a balení SLUŽBY: - vytváření a realizace projektů pro slavnostní prostírání tabulí - dekorace interiéru a exteriéru - zdobení, dekorace, ...

Výroba, distribuce, prodej: - studená kuchyně (obložené mísy, majonézové saláty a pomazánky, bagety, chlebíčky) - teplá kuchyně - jídelna - výdej denní menu - koblihy, croissanty - bezlepkové pečivo. Objednávky a zhotovení rautů. Catering, gastronomické služby. Sídlo firmy: - Poděbradova 3055/61a, Ostrava - Moravská Ostrava.

- rozvoz kvalitních českách jídel a specialit v pozdních a nočních hodinách

Jsme ryze českou cateringovou společností, zajišťující komplexní GASTRO-SERVIS včetně doprovodných služeb pro všechny druhy společenských akcí. Naší strategií je spokojenost zákazníků a dokonalé gastronomické služby. .

Rychlé občerstvení: - speciality z kuřecího masa - křidélka - stehýnka - stripsy - steaky - hamburgery - denní menu.

Služby: - stravovací - zajištění stravování pro firmy.

Služby: -krabičková dieta. dieta pro mě -jídlo, jídla pro muže i ženy -rozvoz Brno a okolí.

Ubytování-hotel. Stravování-restaurace.

Francouzská kavárna. Stravování, restaurace. Podáváme snídaně a denní menu. Možnost firemních i rodinných akcí.

Penzion: - ubytování ve 2-6 lůžkových pokojích s umyvadlem(teplá a studená voda) a se společným sociálním zařízením na patře.(kapacita 36osob) - k dispozici 1x 4 -lůžkový nově zrekonstruovaný apartmán se sociálním zařízením a SAT TV - stylová restaurace s vynikající kuchyní!