Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hostinec DRIPOL: - tanková piva - sudová piva - přes týden polední menu - studené chuťovky.

Restaurace - studená a teplá kuchyně - speciality staročeské kuchyně - zahrádka - velkoplošné promítání

Nakladatelství, knihkupectví a literární kavárna.

JABOK - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická jejímž zřizovatelem jsou Salesiáni Dona Boska – řeholní společnost katolické církve s celosvětovou působností nabízí svým studentům vzdělávání v oboru sociální pedagogika a teologie, který se realizuje ve dvou zaměřeních, a to Sociální práce a Speciální pedagogika. Svůj studijní program ...

Spor park Rybníček. Sportovní areál: - 5 antukových tenisových kurtů - dva kurty na minitenis - cvičná tenisová stěna - 3 tenisové kurty v multifunkční hale - 4 badmintonové kurty v multifunkční hale. Fit studio. Sportovní miniškolka. Dětský koutek s pískovištěm. Sporty: - floorball - badminton - inline ...

Hotel Žebrák***: - 15 jedno až třílůžkové pokoje - vinný sklep - sauna a solarium.

Služby: -TIPSPORT -TV -výherní automaty -kulečník, fotbal

Kurzy, semináře - vaření Gastronomické služby catering

Restaurace a penzion - mezinárodní a česká kuchyně

Restaurace zaměřená na podávání sushi, seafood, ústřice a grilované ryby v japonském stylu. Obchod zaměřený na prodej seafood, kvalitních vín a dalších produktů dovezených přímo z Francie.

Klub, čajovna a obchod s hudebními nástroji, uměleckými a duchovními předměty.

Vedení transformačních seminářů, inspirativních večerů i dlouhodobá pravidelná cvičení. Nabídka: - celistvé firemní vzdělávání přes všechny složky osobnosti - mužské kruhy - semináře a večery pro muže, kteří si chtějí svůj život vědomě užít - individuální sezení - aikido - pravidelné cvičení. Bistro Zahrada - bistro a bioobchod.

Penzion ***: -restaurace -ubytování -umístění v centru města -parkoviště -úschova cenných předmětů -úschova peněz -nepřetržitá pokojová služba -psům vstup povolen.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

KOSKY rekreační areál: - chatky - sruby - apartmán - restaurace s ohništěm a grilem

Restaurace - hotová jídla, výběr polévek, nabídka předkrmů, regionální speciality, masová jídla, bezmasá jídla, výběr zákusků, přílohy, pronájem restauračního prostoru, pořádání oslav.

Vila Elis: - stylová restaurace - školící středisko - multifunkční středisko.

Samoobslužná restaurace zaměřená na poctivou českou kuchyni.

Kavárna: - káva - zákusky - toasty.

Hotel Filipinum: - ubytování - restaurace - kongresové centrum