Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Zábavní areál pro děti i dospělé: - atrakce - školní výlety

Rodinné Vinařství. Víno Filip. Vinný sklep. Výroba a prodej vín, ochutnávky vín.

Hotel. Nachází se 10 minut chůze od sedačkové lanovky na Pustevny. Luxusní ubytování v Beskydech - celková kapacita 54 lůžek s možností 13 přistýlek (25 pokojů). Restaurace: - propojení s velkou zimní zahradou s překrásným výhledem na okolí. Noční bar s možností diskoték a příjemného posezení u krbu. Selská jizba (ve valašském stylu), ...

Pizzerie: -Nabízíme celoročně nejlepší pizzu ve Valticích. -rozvoz pizzi i jídla až do domu -výběr z 15 druhů pizz -možnost výběru ingrediencí na pizzu navíc či seskládání vlastní pizzy -saláty -těstoviny.

Cukrárna a Kavárna Maroko Prodej zákusků, dortů, studené kuchyně a zmrzliny.

Provoz hospůdek, restaurací a grilbaru v Břeclavi. Hospoda Na Obecní. Hospůdka U Zubra. Hospoda U Zubra. GrilBar.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky (výhradní sortiment od Fliga spol. s r.o. cukrářství): - dorty - zákusky - koláče - cukroví - poháry - káva, čaj - alkoholické a nealkoholické nápoje

Pizza u Horský: - stánek rychlého občerstvení

Ubytování, služby: - pension - apartmán - restaurace

Restaurace: - soukromé akce - svatby, narozeniny, smuteční hostiny - firemní akce - večírky, školení, team buildingy - ostatní akce - kulturní, společenské atd.

Vinařství s vinným sklepem a degustacemi Ubytování v Chalupě na Rozcestí

Služby, prodej, výroba: -vinařství -víno -vinný sklep.

Výroba, prodej: -vinařství -víno -burčak -vinný sklep.

Služby: - cocktail bar - bowling - kulečník - fotbálek - šipky Sport: - fitness - squash - tělocvična

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie - rolety - vrata sekční, rolovací, výklopná - opravy stínící techniky. - montáž zimních zahrad Prodej, montáž : - silikonové těsnění, frézované. Kavárna, cukrárna: - internet pro veřejnost.

Služby, výroby, prodej: -minipivovar -výroba piva -prodej piva -restaurace -společenská místnost, akce, oslavy -nekuřácký salonek -letní zahrádka Sudové pivo, PET lahve. SORTIMENT STÁLÁ NABÍDKA: -DIVOČÁK 10° ŽIŽKOVSKÝ LEŽÁK 11° NÍSPECIÁLNÍ NABÍDKA: ŽIŽKOVSKÝ ČERT 13° VÍDEŇSKÝ LEŽÁK 12° MUSTANG 13° NYMFA 14° VELIKONOČNÍ LEŽÁK ...

Vinařství: -výroba, prodej vína -vinný sklep. Fakturační adresa: Družstevní 8, Hustopeče u Brna 693 01.

Rodinný penzion s restaurací nedaleko přehrady Hracholusky, 15 km od Plzně směrem na Stříbro. Levné ubytování pro firmy i jednotlivce.

Ha Noi restaurace v Pražské tržnici. Nabízíme tradiční vietnamské jídlo s důrazem na kvalitu surovin a spokojenost zákazníků.