Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vinné sklepy. Výroba, prodej: - jakostní a přívlastková vína - šumivá vína a sekty.

Výroba, prodej: - vína sudová, lahvová. - révový materiál a sazenice. Posezení ve sklípku s možností řízené degustace.

Motorová silniční nákladní autodoprava: -doprava zboží a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnost do 3,5 t.

Cukrářská,cukrárenská výroba: -zákusky,rolády,řezy -cukroví-vánoční,velikonoční -dorty-svatební,narozeninové, ke slavnostním příležitostem -dezerty -výroba dle přání zákazníka.

Luxusní kavárna na náměstí v centru města Vyškova: -kapacita 50 míst -samostatná herna s ruletou a Jackpotem -internet,bezdrátové připojení WIFI -káva ILLY (jako jediná ve Vyškove a okolí) -pivo Plzeňský prazdroj,Gambrinus -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -značková vína,značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina,poháry -zákusky.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Fort XVII. Křelov - muzeum se stálou expozicí o historii fortové pevnosti a sbírkou militárií. Restaurace Citadela s kavárnou - rauty, rodinné oslavy, svatby na Fortu.

Rodinné Cukrářství Ondřejíčkovi s.r.o. pro Vás již řadu let vyrábí klasické zákusky, dorty různých velikostí, svatební koláče i vánoční cukroví. V naší cukrárně si můžete pochutnat na skvělé kávě, zmrzlině a také využít příjemné posezení na letní terase. Najdete nás v obci Otovice v bezprostřední blízkosti města Karlovy Vary. Cukrárna, ...

Jezdecký areál Ranch - ustájení a trénink koní - jezdecká škola. Penzion Ranch - ubytování. Restauarce Ranch.

Restaurace. Italská kuchyně. Podzemní vinárna.

Služby, ubytování: - hostinec - penzion

Pražírna kávy, výroba: - káva. Kavárna.

Restaurace Churrasco. Denní menu, cateringové služby, svatební hostiny, křtiny, rauty, business lunch, semináře, bankety, firemní večírky, oslavy, výročí. Pro tyto příležitosti jsou zde prostory: - sál: 100 míst - salónek modrý: 35 míst - salónek zelený: 25 míst. Ve středu restaurace se nachází taneční parket a pódium, dále pak ...

Ubytování, penzion: - dvoulůžkové, třílůžkové a pětilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, televizí a wifi - restaurace