Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Hotel York najdete v klidné lokalitě Plzeň - Křimice, cca 5 km od centra města. Nabízíme příjemné ubytování v kompletně vybavených pokojích. Součástí hotelu je restaurace, salonek i letní terasa. Salonek lze využít také pro firemní i soukromé akce, je vybaven audiovizuální technikou, flipchartem a plátnem. V našem hotelu nechybí wifi připojení či ...

Výroba, prodej, dovoz: - obědové saláty, polévky - dezerty. Objednávky on-line. Catering na míru: - svatby - oslavy - firemní večírky.

Pension Šimral - ubytování - penzion. Café - Grill Promenáda - samoobslužná restaurace - adresa: Pec pod Sněžkou 302 - tel. 736 764 303.

Ubytování: - hotel. Restaurace. Konferenční místnost (90 osob). Další služby: - venkovní hřiště s umělým povrchem - posilovna - venkovní bazén - sauna, solárium - whirlpool. Rekreační zařízení pro zaměstnance Vězeňské služby a Ministerstva spravedlnosti.

Restaurace, music club PHILADELPHIA se nachází v centru Pardubic. Pořádáme diskotéky, společenské akce a párty. Zorganizujeme i firemní akce a večírky. Restaurace: - výborná česká i mezinárodní kuchyně - možnost uspořádání oslav v salonku - firemní oslavy, oslavy narozenin a společenských událostí - svatby - 80 míst k sezení. V pátek a ...

Služby: - restaurace - vinárna - penzion

Hotel Roosevelt se nachází v historickém centru Litoměřic, pouhých 300 metrů od místního vlakového nádraží. Ve všech prostorách je k dispozici bezplatné Wi-Fi Od května 2015 je k dispozici hotelová restaurace podávající českou, slovenskou a mezinárodní kuchyni. Snídaně jsou u nás formou švédských stolů. Hotel Roosevelt má prakticky ...

Hotel Pod Sluncem*** nabízí stylové ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích a šestilůžkovém apartmánu s pecí. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou tradiční české kuchyně. Najdete nás v obci Třebíz, okres Kladno. Hotel, ubytování, služby: - 2 jednolůžkové pokoje - 13 dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje ...