Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Služby: - dovoz a prodej osobních aut, motorek, přívěsů či návěsů ze zahraničí

Hotel**** - ubytování. Restaurace. Lobby bar. Kongresové centrum. Sport: - tenisové kurty - venkovní bazén - fitness, sauna, masáže.

Pohostinství-restaurace: -kapacita 140 míst -salonek 30 míst Závodní stravování s rozvozem do firem a domácností-celý okres Kroměříž. (obědy do domu, rozvoz obědů a jídla, catering)

Výroba nábytku Reklamné činnosti Čalunnícke práce Fotografické služby Prenájom automobilov Výroba drevených obalov Podnikateľské poradenstvo Prípravné práce pre stavbu Maliarske a sklenárske práce Služby súvisiace s databázami Pílenie dreva, píliarska výroba Maloobchod s opotrebovaným tovarom Predaj dvojstopých motorových ...

Pražírna kávy JAMAI CAFE s.r.o. rozšiřuje své provozovny. Naše nová kavárna ve Zlíně je otevřena denně, najdete nás ve 12.budově Svitu. Na prodej je u nás kvalitní, čerstvě pražená káva, domácí dezerty, dorty a limonády, tuzemská vína a další exkluzivní zboží. Přijďte příjemně posedět, nebo vybrat kvalitní produkty pro sebe i své známé. ...

Pražírna kávy JAMAI CAFE s.r.o. Vás zve k posezení do nové provozovny. Najdete nás v Kroměříži na Velkém náměstí, kavárna je otevřena denně. Připravena je čerstvá káva, domácí dezerty, domácí limonády, lahodné víno a mnoho dalšího. Naše cukrářka připravuje pravidelné úžasné dezerty - Oreo dort, ovocný koláč s broskvemi, čokoládový dort s ...