Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: -restaurace -kavárna -rozvoz jídel, obědů, Hodonín a okolí -rozvozy do firem, domácností -veřejné stravování -denní výběr z několika jídel -samoobslužná restaurace -klasická česká jídla -prodej zákusků, sladkého i slaného pečiva -studené kuchyně – saláty, chlebíčky -teplé a studené nápoje -rodinné oslavy -rauty -pohřební ...

PRAŽSKÁ PAROPLAVEBNÍ SPOLEČNOST a.s. - Plavba po Vltavě - Výletní lodě Praha - Vyhlídkové loďě Praha - Vltavský parník - Parníky v Praze - Plavby Prahou po Vltavě - Vyhlídkové platby po Vltavě Svatba na parníku Večeře na parníku Obědy na parníku Firemní akce na parníku Pronájem parníku Praha Plavby do zoo PRONÁJEM LODĚ, ...

Rodinný pivovar - výroba tradičních i netradičních piv. Restaurace Olivův pivovar - denní menu, stálá nabídka. Pivní lázně a masáže. Ubytování v pivovaru.

Služby: - pizzerie Provozovna Prachatice: Husova 106 tel.: 388 316 950, 602 520 560

Cateringové služby: -rauty -svatební hostiny -firemní akce -garden party -konference -bankety -oslavy narozenin. Nabídka tvorby svatebních fotografií a videí

Pizzerie - široká nabídka pizzy a salátů - rozvoz pizzy.

Služby: - restaurace Jídelna COGEBI: Vožická 2104/28 tel.: 727 809 072 Restaurace U Rytíře Křižíkovo náměstí 1878 tel.: 774 884 946

Bar: - 4 bowlingové dráhy - 2 kulečníky - šipky - fotbálek.

Ubytování: - hotel. Restaurace. Wellness centrum: - bazén - whirlpool - sauna - posilovna - masáže.

Motorest. Ubytování. Restaurace.

Dětské zábavní centrum, dětská herna. Restaurace. Pohádková školička Slůně: - exkluzivní předškolní vzdělávání pro 12 dětí. Solná křišťálová jeskyně.

V areálu Park Golf a Konference Park v Hradci Králové jsou k dispozici konferenční a seminární prostory až pro 100 osob, panoramatická restaurace, hotel a sportovní zařízení včetně golfového hřiště a veškerých . Celý areál se nachází přímo v Hradci Králové a přesto zde najdete naprosté soukromí pro Vaši akci, a příjemné přírodní prostředí.

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot