Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace, pizzerie: - denní menu - rozvoz jídel, tel.: 773 171 799.

Restaurace - kapacita restaurace je 50 osob, v letních měsících je otevřena zahrádka - možnost pořádání svatebních hostin, rautů, grilovacích akcí a firemních oslav a večírků.

Penzion - kapacita ubytování 3 pokoje dvoulůžkové, 4 pokoje třílůžkové - na pokojích dostupné WiFi připojení k internetu - parkoviště uvnitř statku, v noci uzamčené kola, motocykly v uzamčené garáži - venkovní krb s možností opékání - pergola, hospoda - kapacita 50 míst - bowlingová dvojdráha i pro neubytované

Provozujeme pražírnu kávy. Přijďte si k nám posedět do naší kavárny a ochutnat lahodnou čerstvě praženou kávu z různých zemí. Ke kávě Vám rádi nabídneme domácí moučníky. Zrnka lahodné kávy Vám prodáme i domů. Degustační balíček. Děláme kávu sebou.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Služby: -motorest -restaurace -teplá i studená kuchyně -denní menu -alko -nealko -pořádání rodinných oslav, svatby, zájezdy Pondělí- Pátek menu, polévka zdarma Zajistíme posezení ve sklepě a uděláme raut dle Vašeho přání.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace - wellness

Zdravé stravování: -krabičková dieta. Rozvoz zdarma: -Veselí nad Moravou -Kyjov -Hodonín -Uherské Hradiště -Uherský Brod -Zlín.

Chov: - koně - hospodářská zvířata. Služby: - restaurace - ustájení koní - vyjížďky na koních. Výroba, prodej: - kravské, kozí mléko - tvaroh, sýry - vejce.

Pohostinství: -cukrárna: -zákusky, koláčky, chlebíčky, dorty -příjem objednávek na výše uvedené.

Služby: - barmanská show - míchání koktejlů - barmanské kurzy

Hotel***. Ubytování: -3 jednolůžkové pokoje -23 dvoulůžkových pokojů -2 apartmá. Vybavení pokojů: -sprchový kout -WC na pokoji -telefon -televizor -satelit -minibar. Služby: -výtah -pokojový servis od - do -sekretářské a faxové služby -úschovna cenných předmětů -praní a žehlení -směnárna.

Cukrárna, výroba dortů a zákusků. Dorty na zakázku Svatební dorty na zakázku Dorty na objednávku. Vyrábíme zákusky a celé dorty. Dorty: - svatební - šlehačkové - dětské - ovocné - odlehčené - na přání zákazníka Objednávka celých dortů 2 dny předem. Zakázková výroba: - dortů - řezů - zákusků - perníčků - koláčů ...

Vinotéka U Pavla - stáčená vína - prodej vín. Oskořínská hospoda - Ronovská 30, 289 32 Oskořínek. Hostinec U Pytláka a Sport bar U Pavla - výčep a sport bar - čepované pivo, nealkoholické i alkoholické nápoje, pochutiny, cukrovinky, pizza - Hrubý Jeseník 21, 289 32 Hrubý Jeseník.

Vsacký Cáb – vrchol, na jehož jižních svazích se nachází přírodní rezervace Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytování - hotelová restaurace, terasa s obsluhou, posezení na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - běžecké stopy V zimním období: - lyžařský vlek s převýšením 50 m a délkou 320 m - dětský vlek ...

Cukrárna prodej: - bezlepkové zákusky - dorty

Restaurace PANOPTIKUM je oblíbená pro svou neopakovatelnou domáckou atmosféru a výhodnou polohu v centru města. Restaurace s kapacitou 70 míst nabízí stravování formou poledního menu (pondělí – pátek od 11 do 14 hodin), a dále stálý jídelní lístek bohatého výběru. (pondělí – pátek od 14 hod., v sobotu celý den) viz Jídelní lístek Domácká ...

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská hospoda tel.: 724 710 225

Pension - vybavené pokoje - krytá terasa - kuchyňka s posezením - venkovní terasa - lovecký salónek - společenská místnost na oslavy, školení, předváděcí akce, svatby. Pokoje: - dvoulůžkové - trojlůžkové - čtyřlůžkové - vlastní sociální vybavení - sprchový kout, umyvadlo, záchod, předsíň - vybavené ložním prádlem a ...