Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ubytování, hotel: -restaurace -welness -prořádání -svatby a oslavy, školení a konference.

Nově zrekonstruovaný a moderně vybavený hotel Colloseum poskytuje svým hostům ubytování ve 20 komfortních pokojích. Vybrat si můžete dvoulůžkový pokoj standard, plus či podkrovní studio. Dále je náš hotel vybaven restaurací, směnárnou a bezpečnostními schránkami na cennosti. Díky své poloze ve středu Prahy to od nás nemáte nikam daleko. Ubytování ...

Restaurace, pizzerie: - denní menu - rozvoz jídel, tel.: 773 171 799.

Restaurace - kapacita restaurace je 50 osob, v letních měsících je otevřena zahrádka - možnost pořádání svatebních hostin, rautů, grilovacích akcí a firemních oslav a večírků.

Penzion - kapacita ubytování 3 pokoje dvoulůžkové, 4 pokoje třílůžkové - na pokojích dostupné WiFi připojení k internetu - parkoviště uvnitř statku, v noci uzamčené kola, motocykly v uzamčené garáži - venkovní krb s možností opékání - pergola, hospoda - kapacita 50 míst - bowlingová dvojdráha i pro neubytované

Provozujeme pražírnu kávy. Přijďte si k nám posedět do naší kavárny a ochutnat lahodnou čerstvě praženou kávu z různých zemí. Ke kávě Vám rádi nabídneme domácí moučníky. Zrnka lahodné kávy Vám prodáme i domů. Degustační balíček. Děláme kávu sebou.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Služby: -motorest -restaurace -teplá i studená kuchyně -denní menu -alko -nealko -pořádání rodinných oslav, svatby, zájezdy Pondělí- Pátek menu, polévka zdarma Zajistíme posezení ve sklepě a uděláme raut dle Vašeho přání.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace - wellness

Zdravé stravování: -krabičková dieta. Rozvoz zdarma: -Veselí nad Moravou -Kyjov -Hodonín -Uherské Hradiště -Uherský Brod -Zlín.

Chov: - koně - hospodářská zvířata. Služby: - restaurace - ustájení koní - vyjížďky na koních. Výroba, prodej: - kravské, kozí mléko - tvaroh, sýry - vejce.

Pohostinství: -cukrárna: -zákusky, koláčky, chlebíčky, dorty -příjem objednávek na výše uvedené.

Služby: - barmanská show - míchání koktejlů - barmanské kurzy

Hotel***. Ubytování: -3 jednolůžkové pokoje -23 dvoulůžkových pokojů -2 apartmá. Vybavení pokojů: -sprchový kout -WC na pokoji -telefon -televizor -satelit -minibar. Služby: -výtah -pokojový servis od - do -sekretářské a faxové služby -úschovna cenných předmětů -praní a žehlení -směnárna.

Cukrárna, výroba dortů a zákusků. Dorty na zakázku Svatební dorty na zakázku Dorty na objednávku. Vyrábíme zákusky a celé dorty. Dorty: - svatební - šlehačkové - dětské - ovocné - odlehčené - na přání zákazníka Objednávka celých dortů 2 dny předem. Zakázková výroba: - dortů - řezů - zákusků - perníčků - koláčů ...